Villi-Ira

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2012.

Nepal järjestää Aasian ensimmäiset homo-olympialaiset

Nepal aikoo järjestää syyskuussa Aasian ensimmäiset homojen, lesbojen ja transsukupuolisten olympialaiset. Tyynenmeren alueella järjestetään jo homoille tarkoitettuja Asia-Pasific Outgames -kilpailuja, mutta nämä kisat on järjestetty aina Aasian sijasta Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Kaksiviikkoa kestävissä Nepalin homo-olympialaisissa kamppaillaan muun muassa yleisurheilussa, jalkapallossa ja tenniksessä. Kisapaikkoja on eri puolilla pääkaupunkia Katmandua. Kilpailuiden tuomareina toimivat nepalilaisurheilijat.

- Tarkoituksena on tehdä homoyhteisöä tutuksi muulle yhteiskunnalle, edistää terveellisiä elämäntapoja ja kannustaa fyysisestä kunnosta huolehtimiseen, sanoo kisajärjestelyistä vastaava Nepalin ainoa avoimesti homoseksuaali parlamentaarikko Sunil Pant.

Konservatiivisen, hinduenemmistöisen Nepalin suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin lukeutuu Aasian edistyksellisimpiin. Nepalin parhaillaan valmistelussa olevassa perustuslaissa avioliitto määriteltäneen kahden aikuisen väliseksi, eli sukupuolineutraaliksi liitoksi. Lisäksi syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella aiotaan kriminalisoida.


Bi-ilta Wildclubilla 24.3

Lauantaina 24.3 Wildclubilla Bi-ilta , jonne voivat tulla myös yksinäiset miehet ja naiset sekä parit. Tämä ilta on naamari-ilta, joten
rohkeasti mukaan.

Illat on tarkoitettu vain kutsuvieraille. Voit saada kutsun mailin, puhelinkeskustelun, ennakkotapaamisen tai suositusten myötä.

Kutsut ja lisätietoja:
bileet@wildclub.fi
p. 0440 555 602

City-lehden artikkeli juhlistamme:
http://www.city.fi/artikkeli/%20de+Campin+isku%20+seksikemuihin/3845/?nosm=1

Panoraamakuvat Wildclubista:
http://www.panoraamakuvat.fi/virtuaaliesittely/wild-club-fetissiklubi-sm-studio


MITÄ NAISTENPÄIVÄKSI ?

Lily on tyylikäs mutta tehokas klitoriskiihotin. Siro runko, tyylikäs ja käyrä muotoilu sopii hyvin käyttäjänsä käteen, jossa kuitenkin on voimakas vibraattori. Huomiota herättämätön seuralainen. Ladattava moottori viidellä ohjelmalla antavat useita nautinnon mahdollisuuksia. Tarjoaa jopa 7 tuntia lähes äänetöntä värinää vain 2 tunnin latauksella. Nopeutta ja

voimakkuutta on helppo hallita intuitiivisen käyttöliittymän avulla Toiminnot ovat myös lukittavissa, näin varmistat huomaamattoman kuljetuksen.

Ella on joustava, pehmeä ja tyylikäs dildo.

Toinen pää on G-pisteen stimulointiin ja toinen on perinteisesti muotoiltu. Sileä ja saumaton pinta.

Tätä voinee käyttää myös yhtäaikaa;)