Tuulikelloa ja Valeriaa

vkoloppua odotellaan taas..(:

Nyt menee hirveen hyvin..(: vkoloppuna lähetään vaimokkeen kanssa laivalle rentoutumaan kahdestaan..pitkästä aikaa saa olla vaan oman kullan kanssa..(: ehkä jää hieman "normikännäys" mitä moni luulee laivalle kuuluvan, väliin, mutta eipä me kyl yleensäkää oteta ku kahestaan ollaan liikkeellä.. ihanaa vaan päästä viettää lomaa toisen kanssa..vaik ei se nyt niin pitkä loma olekkaan..mut silti pääsee nauttimaan ihan kun olis lomalla..(: aijai..mä niiiiiiin odotan..

mutta miten sitä jaksaakin?? nyt on sitten viikko katseltu BB:tä, ja viel vaan jaksan tuijottaa sitä..tai sitten oikeestaan tos taustal se pyörii..(: kuinka mä selviänkään laivareissusta ilman BB:tä?? (: nooh..ehkä me voidaan murun kans järjestää jotain kivampaa tekemistä..*virn*

nyt kaikki sitten sormet ja varpaat ristissä toivomaan, ettei ole mitään myrskyjä tai mitään.. (kulta kärsii nimittäin matkapahoinvoinnista)

Ihanaa syksyä kaikille!!!! <3


itsensä tutkimista..

joo-o..huomaan itse näin parin päivän itsetutkiskelun jälkeen, että tulipahan taas marmatettua aivan turhasta asiasta..niinku mulle kommentoitiin, tärkeintä ovat ne päivät joita olemme olleet yhteisellä tiellä, ei niiden määrä..ehkäpä se marmatus taas johtui siitä, että on niin paha olla..johtuen tosin muista syistä..mutta kaikesta selviää, kun tahtoo..tai niin mä ainakin yritän. (:

nyt on jo ihan jees mieliala..paranemaan päin..syksyn tullen alan poltella kynttilöitä ja "meditoida"...tai ainakin harrastaa taas jotain itsetutkiskelua..se helpottaa omaa oloa..ja parantaa mielialaa..


kuka keksi rakkauden...

jotenkin on taas niin vaikeata..miksi mun pitääkin "vinkua" pikkuasiasta? mutta minkäs tiikeri raidoilleen voi..himputti...siis ei pitäs olla nii iso ongelma, mutta kun kulta unohti meidän päivän..eli toissapäivänä yhteiseloa takana puoltoista vuotta...ja vieläkään ei ole sanonut mitään..mä odotin että muistais edes jotenkin...olenko mä vaan liian pikkumainen tai jotain?
mä ajattelin odottaa, että hän jotain sanoo..nyt alkaa usko mennä, että sanoo yhtään mitään..nooh..ehkä mun pitäs vinkata asiasta kun toinen tulee duunista..
miks mä pahoitan mieleni moisesta asiasta? ei kai se niin iso asia pitäs olla..? muttakun mulle se on..haluisin että edes pieni sana tjsp "merkkipäivänä"...mutta kun ei niin...ja sit ku toinen on niinkun ei mitään..ihan ku mitään ei ois koskaan ollutkaan..ni eikun pahentaa vaan mielipahaa..

ehkä on vaan jaksettava..rakastan kuitenkin häntä niin kovasti..mutta silti loukkaannun taas kerran..ja kun tämä ei ole edes ensimmäinen kerta..joka kerran ku on näitä "kuukausi"päiviä, sanon että paha mieli tulee, kun hän ei muista..ja sitten sanoo aina että seuraavan kerran muistan kyllä...vaan eipä taas muistanut..ehkä mä olen vaan liian vaativa ja tyhmä.. ):


ukkosta oli ilmassa...

tuli pari päivää vietettyä vanhoilla seuduilla, ja nyt tuntuu että tahtois olla vieläkin siellä, mutta aina on tottakai mukava tulla kotiin..(:
tänään ainakin meillä ukkonen ilmoitti itsestään, oli ihanaa, kun jotenkin tykkään siitä ilmasta..mystinen ja kaunis (:
mieli parani, kun miut on toivotettu tervetulleeksi tänne, nyt alkaa sitten mulla varmaan varsinainen bloggaus-rumba (: koittakaahan jaksaa..*naur*

-tuulikello-

p.s otin aurinkoa.. (: oli ihanaa olla koko päivä eilen veneessä ja aurinko paistoi täydeltä terältä..kesän ensimmäiset rusketusrajat ovat näkyvissä!!! whipii!! (:


kesäkesäkesä:)

jaahas..ensimmäinen blogi..

kesä menossa ja elämästä nauttien kohti syksyä..mutta toivotaan vaan, ettei se ihan vielä tule sieltä..ehtii vähän vielä saada aurinkoa ;)

nyt pitkästä aikaa hyvä mieli, pääsee näkemään kavereita, jotka asuvat kaukana..on ollutkin kamala ikävä :)

Nauttikaa kaikki kesästä, kun sitä vielä hetki kestää!! <3