• tommy87

Toinen haaste

Aboa haasteli mua seuraavanlaiseen:

"Bloggaajan, joka on haastettu, pitää kertoa kuusi asiaa, joista _pitää_ itsessään ja elämässään, mielellään vähän erikoisempia, kuin vain työ, mies yms... Tämän jälkeen pitää haastaa kuusi bloggaajaa (joko täältä tai Ranneliikkeen ulkopuolelta) ja ilmoittaa haastetuille siitä, että hänet on haastettu ja mistä saa lisätietoja. Kerro myös säännöt omassa blogissasi."

hmph. Varsinkin, kun Aboalla itsellään oli jo tosi monta mullekin sopivaa vastausta. Mutta koitan keksiä jotain muuta.. :D

1. Pidän omasta mielikuvituksestani ja siitä, että pystyn huvittamaan itseäni päivät pitkät. Tähän alle menee ehkä sekin, että intissä opin tsemppaamaan itseni vaikka mistä suosta huumorin avulla. (kahdesti myös ihan kirjaimellisesti)

2. Tykkään, kun parhaiden ystävieni kanssa voi puhua vaikka kuinka rumia juttuja. Ja siitä, että ne jutut vaan paisuu. Ja siitä, kuinka niille nauretaan yksin ja yhdessä vielä vuosia myöhemminkin.

3. Luulen tuntevani itseni jo aika hyvin. On ollut kivaa huomata, kuinka ikä on tuonut jo vähän viisautta huomata viat myös itsessään. On jo helpohkoa pyytää anteeksi.

4. Pohjalaisluonne. Sisältää monia mielestäni erittäin oivallisia piirteitä, jotka eivät aina oikein meinaa sopia yhteen tuon puoliskoni pohjois-kainuu+savo -luonteen kanssa. Tiesittekö muuten, että savolaiset on niin kieroja, että kun ne syö naulan, se tulee ulos ruuvina? ;)

5. Olen naarastiikeri.

6. Uskallan olla reilusti oma itseni. Intti olikin siinä mielessä vähän kova pala, sillä koin, ettei siellä kannata ehkä paljastaa itsestään ihan kaikkea. Onneksi kukaan ei kysynyt seurustelenko, vaan muotoilu oli aina "onko sulla tyttöystävää?". Ja eihän mulla ole:D

3 kommenttia

sleepygay

16.3.2007 17:53

Eipäs tule mitään ruuveja. Enpä tosin ole kokeillutkaan, mutta ei varmana tule! Sun puoliskossasi on varmaan joku valmistusvirhe... :D

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Splenetic

16.3.2007 17:56

Viitaten numeroon kuusi; semantiikkaa, semantiikkaa... =)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Hortus

19.3.2007 17:47

Toivottavasti jaoit oikean puolueen mainoksia :-)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi