• Housefrog

Äijäilyn 7 päivää

Viimeisen seitsemän päivän aikana olen ollut ennätyksellisen kiireinen, en ole oikein kerennyt edes ajattelemaan tätä blogia. Nyt kun olen yksin koneen ääressä, kissat on syötetty ja niiden oksennukset siivottu, voin kirjoitella viime päivistäni teille.

Keskiviikkona sain houkuteltua velipojan kylään Koff-lavaa täkynä käyttäen. Istuttiin mukavasti iltaa, keskusteltiin elämästä ja musiikista ja pelattiin xBox 360:lla.

Yksi äijäpiste.

Seuraavana aamuna oli suorastaan kammottava krapula. Onneksi hyvä ystäväni tuli käymään juteltiin ja katsottiin elokuva. Elokuvaksi valitsin ystäväni mahdollisista vastakommenteista välittämättä Hard Candyn.

Kaksi äijäpistettä.

Perjantaina lähdimme neljän hengen seurueella mökille. Ostimme järkyttävän ison määrän ruokaa (pääosin grillattavia lihoja) ja runsaasti juotavaa. Mökillä tuli juotua, syötyä ja laulettua karaokea aamuun.

Kolme äijäpistettä.

Lauantai meni sitten pääosin koomassa mökillä ruokaa mässyttäen. Illalla kun lopulta pääsin kotiin, kävin vain kääntymässä ja vaihtamassa vaatteet. Suuntasin suoraan keskustaan ja Nolla -klubille katsomaan ystäväni kanssa Breakbot:n keikkaa. Se oli lyhyesti sanoen rules ja suuri inspiraation lähde. Join pelkkää siideriä.

Yksi neitipiste.

Sunnuntaina en tehnyt mitään kummallista paitsi aloitin uuden biisin. Illalla minuun iski ahdistus yksinäisyydestä, varmaankin johtuen usean päivän aktiivisesta elämästä ja krapulasta. Onneksi se meni ohi.

Kaksi neitipistettä.

Maanantaina bändini toinen puolisko tuli kylään kello 9:30. Aamupökkyrässä join vähän kahvia ja ystäväni kaivoi laukustaan esiin viskipullon jota alettiin sitten naukkailemaan. Kello yhteen mennessä olimme jo saaneet aikaan kokonaan uuden biisin ja menimme pizzalle. Kauppa- ja Alkoreissulta jäi käteen kaljaa ja fisupullo. Loppuilta meni musisoidessa, juodessa ja karaokea laulaessa.

Neljä äijäpistettä.

Tiistai. Lyhyesti: krapula ja väsymys.

Mökillä ollessani kaverini luonnehti minua äijäksi. Minä en voi olla äijä, koska isäni on äijä. Nopean laskutoimituksen mukaan äijäpisteet voittivat 4-2. Sangen huolestuttavaa. Minun pitää aloittaa itseni neiteyttäminen välittömästi. Olen jo valinnut ensimmäiset askeleet uuteen elämääni:

1) lopetan kiroilun
2) siirryn enemmän siiderin kuluttajaksi
3) ostan ihanan laukun

Kaikki kohdat vaikuttavat järkeviltä. Nämä kohdat varmasti manaavat minusta ulos viimeisetkin rippeet hevarista, gootista ja äijämäisyydestä. Jos jotain jää jäljelle, otetaan kovemmat otteet käyttöön. Ehdotuksia otetaan vastaan.

5 kommenttia

Rokkihomo

9.7.2008 14:51

Olen luullut että gootista saisi moisissa pisteytyskategorioissa ennemminkin neitipisteitä...
Eli: Ihana goottilaukku -?

Housefrog

9.7.2008 17:49

Kiinnostava huomio! Pitää muistaa tuo...

Puuteripoika

9.7.2008 21:39

Se ihana laukku kuulostaa aivan fantsulta ratkaisulta xD

Housefrog

9.7.2008 21:43

Yleinen mielipide ilmeisesti kallistuu vahvasti uuden laukun puolelle. Laukun mallista voi laittaa ehdotuksia, sen pitäisi olla hieman neitimäinen ja trendikäs. Räikeitäkin värejä saa olla. Kaikenlainen karvoitus ja höyhenet on ehdottomasti pannassa, laukun on oltava posliini ja smooth!

kesäpoika

11.7.2008 11:25

Mä suosittelen laukun sijaan uutta, trendikästä kesätukkaa.

Tervetuloa Ranneliikkeeseen. Sä kirjoitat hauskasti. :D