• Joanna

elämä jatkuu.

On kummallista kun uusi asia vain asettuu paikoilleen ja löytää paikkansa omassa turhassa elämässäni. Oli se sitten muutos tai jonkun asia poisjäänti.
Myöskin elämäni ensimmäinen kerta, kun joku tulee(humalassakaan) ihmettelemään sukupuoltani tai seksuaalisuuttani. Vaikka olisi sisällä kuinka varma olo itsestä ja siitä että on oikeutettu olemaan juuri tällainen, on silti vaikeaa ja turhauttavaa selitellä itseään. Miksi sitä pitää tehdä? Ihmisten tarve lokeroida ja tehdä erot ja yhtäläisyydet sanoilla selviksi. Ei sitä muista tilanteessa, kun joku tulee kourimaan haarovälistä "varmistaakseen" löytyykö niitä tavaroita vai ei? Ja keskellä päivää, kukaan ei pysähdy, eikä auta. Pitääkö sietää kaikkea, ja mitä tilanteessa oikeasti voi tehdä?

Mut suhun mä alan tutustua oikeasti, tyttöni, oot jotain mitä en osannut odottaa, jotain paljon parempaa. Mä taidan rakastaa sua. En tiedä uskallanko vielä, mutta kohta ainakin. Oot jotain, jota olen odottanut ja odottanut, jo pitkään, liian pitkään. Kesti liian kauan, että löysin etsimäni. Löysin samalla lisää toista puolta itsestäni. Sitä puolta, joka on aina piilossa. Ja nyt sä voit rauhassa ja varomattomasti tutkia uutta puolta mussa, en oo ehtiny piilottaa sitä. Ole varovainen, pyydän.

<3

2 kommenttia

Splenetic

19.5.2007 17:50

Haluan nyt kommentoida, vaikken keksikään mitään omaperäistä, ihan vain sanoakseni ettei tuollaista kohtelua tarvi kestää. Omaa itsetuntoani nosti taistelulajien harrastaminen, joten jos on mahdollisuus tuohon niin se voisi auttaa. Ainakin silloin olisi tekniikka kunnossa kun kyllästyt tuohon fyysisen koskemattomuuden rikkomiseen ja haluat vetää jotakuta turpaan tai ainakin potkaista kauemmas.

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että jos huutaa julkisella paikalla keskellä päivää tarpeeksi lujaa, joku auttaa siinä sivussa kun soittaa poliisit paikalle hiljentääkseen sen melun. Suomi, lähimmäisen rakkauden tyyssija. =)

Ja kaikilla on oikeus olla oma itsensä niin kauan kun se ei ole laitonta, ainakaan Suomessa (ei siis USA, sieltä löytyy aina joku kolkka jossa jokin asia on laitonta; eräässä kaupungissa on laitonta *olla kantamatta* asetta !). Tämä oikeus koskee myös myös sateenkaarikansaa, vaikka se ei kaikkien pieneen mieleen tunnukaan mahtuvan.

"What does it matter what anybody thinks? Most people don't think."

martin

20.5.2007 00:41

Rakkaus on ihanaa - se kutsuu luokseen valtavalla voimalla!