mun ajatuksia jne..

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2010.

feminismien teoreettista jaoittelua.

tunnistan omikseni:

anarkofeminismi:
tavoitteena päästä eroon sukupuoleen ja seksuaalisuuteen kohdistuvista rooleista ja vaatimuksista. jokaisella tulisi olla vapaus olla mitä on ja toteuttaa itseään valitsemallaan tavalla valitsemissaan asioissa, kunhan ei vahingoita muuta maailmaa.

ekofeminismi:
naisten, eläinten ja luonnon riisto kytkeytyvät toisiinsa. ekofeminismillä kuvataan ihmisten tietoista yhteistoimintaa sekä naisten että luonnon riiston lopettamiseksi.

profeminismi:
miesfeministien suuntaus.tavoitteena edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä edistää homojen, lesbojen, biseksuaalien ja transseksuaalien tasa-arvopyrkimyksiä.

muut jaottelut:
liberaali-, marxilainen-, sosialistinen-, radikaali-, psykoanalyyttinen-,postmoderni-, ja lesbo- ja queerfeminismi.


HOMOUS=JALKAPALLO?

kysyin näin yhden serkkuni mieheltä:
ei se oo keltään pois jos kaks miestä tai naista rakastaa toisiaan vai onko?

hän vastasi näin:
"Eipä se keltään pois oo, niinkun sanoin, homot on homoja. Homoilkoon niin paljon kun tykkää, mutta miksi pitää tunkea sinne mihin ei saisi ja aiheuttaa aivan turhaa hämmennystä. Aivan järjetöntä...
Oletetaan nyt, että meillä on urheilulaji v...aikka nyt jalkapallo. Jalkapallossa on ohjekirja jonka mukaan pelataan ja jota pitää noudattaa jos haluaa pelata. No, nyt on sitten tämä yksi joukkue, sanotaan nyt vaikka "Turun Gaylanders", joka ei pidä ollenkaan jalkapallosta, mutta rakastaa tappelemista. Varsinkin pelin aikana.No, tappeleminen olisi nyt tässä tapauksessa kielletty ohjekirjassa, mutta tämä Turkulainen joukkue alkaisi nyt vaatimaan, että tappeleminen pitää saada lailliseksi jalkapalloon, vaikka se selvästi kirjassa kielletään. Eli jos otamme tappelun mukaan ja muutamme sääntöjä oman päämme mukaan eikö se menetä merkityksensä? Onko jalkapallo enään jalkapalloa jos samalla saa tapella?Ymmärrättekö ristiriidan? Siunataan homoja jollain joka pitää homoseksuaalisuutta syntinä?!!!
Niin mitä sillä on väliä jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan? Miten homot voi määritellä "kaksi ihmistä rakastaa"?! Miten sitten jos ne onkin sukulaisia? Pitäisikö niillekkin antaa oikeus? Tai moniavioisuus? Nämä kaikki ovat kriteereinä avioliitolle ja lisänä tuo eri sukupuolen kanssa. Nyt jos yksi muutetaan, eikö kaikki menetä tarkoituksensa?!
Hankkikaa oma uskonto jota voitte muutella omien mielihalujen mukaan, mutta älkää tulko muuttamaan meidän uskontoa!! Ei teitä kiinnosta kuitenkaan mikään muu Raamatusta, ettekä edes usko moiseen. Haluasinpa nähdä tämän saman tapahtuvan muslimimaassa. Kasvais pojat koiranputkea aavikolla...
Tosin Ev.Lut. kirkko luultavasti jo antoi periksi, joten se siitä. Onneksi en kuulu kansankirkkoon..."

eli hän vertaa jalkapalloa ja homoutta? raamatussa puhutaan myös moniavioisuudesta joten siitä on turha ees alottaa...