Moi! :)

Virtaa ...

En drömm. Martin Luther King och jag 2-gether 4-ever. Musta koivun oksa saa painokseen kissan raksuja, joissa on pehmeä sisus. Ne roikkuvat pitsinyyteissä, jotka on solmittu kiinni violetilla silkkinauhalla. Kaikkialla tuoksuu Oscar de la Renta. Miesten joukkosterilisaatio on käynnistetty 4. huhtikuuta. Luja kuin graniitti on mun mieleni. Tuulikellon soinnin tahtiin kampaan sekaisia hiuksiani. Aivosähkökäyrä näyttää sinistä miinusta. Unen kieli on kevyt, se janoaa irti itserakkaudesta. Haluaa lämpöä ja pilkkeen silmiin. Humppaveikon ystävä on kaljatuoppi ja tuohikipollinen mustikoita. Savuisia olentoja aamun hämärissä. Kirkkopuiston nurtsilla käytetty huumeruisku. Emme rahoita käytäntöä, rahoitamme teoriaa. Lepakko räpsii. Krääh, krääh. Salmiakkia ja xylitolia sataa taivaalta. Kiharaista mannaa.
Isoisä istuu ruskeassa samettinojatuolissa ja kuuntelee kanssani Miljoonasadetta. Pappa Lucifer. Nalle Luppakorva on pedofiili? Nukketeatteri Tumppu, ja tätä rataa … Benito Mussolini kuiskaa pieleenmenneitä repliikkejä. Vankkkurien pyörien alla sora rapisee tuntuvammin, kuin koskaan aiemmin. Potku perseelle. Tukkaa harjataan kiivaasti. Harmaa saippuakotelo ja joulupukkipesulappu ovat matkavarustukseni. Mummo pyyhkii kakan nenäliinaan. Varo kissasanoja, ettei tarvitse kohdata kälä kälä-noita-akkaa ja luutaa. Kaikki hehkuu keltaisena. Sitruunatee on vihreässä keraamisessa pannussa. En drömm. Kapularuotsin pyhittyminen jaloksi lajiksi.
* * *


Moi :)

Moro. Tänään kävin terveyskeskuksessa sairaalabakteerinäytteessä (nenä, nielu ja ihorikko sormessa). Tapasin vanhan ammattiauttajatutun odotushuoneessa, ja se sanoi , että näytän hyvältä. Tuli hyvä mieli niinki pienestä kommentista. Sitte mentiin kämppiksen kanssa Puffaan lounastamaan, ja hain kirjakaupasta tilaamani Sofi Oksasen Baby Janen. Kävin myös kultasepänliikkeestä ostamassa hopeisen, paksun sormuksen. Katselin ensin Kalevala Korulta Perniön sormusta sekä Käärmettä, mutta ei ollu kokoja mun nakkisormiin. Anttilasta ostin Iberon kermakarkinväriset isot helmet kaulaan.
Nyt kirjoitan romaaniani Yksinäinen varis, ja poltan ketjussa Chesterfield lighteja. Musta pieni kissani Poku karjottaa olkkarissa patjalla, ja on hurmaavan suloinen. :) Kämppis istuu välillä seurana selostamassa Iltasanomien tuoreimpia uutisia. Naisen, sielunsiskon ikävä on suunnaton. On inhottavaa olla sinkku vieläkin, vaikka kesän pitäis olla rakkauden luvattu maa. Olen ollut sinkku noin vuoden. Ja olen puutteessa, niin fyysisessä kuin sielullisessa. :/
Päivän biisi on Röllin Usvametsän neito. Nätti balladi aikuiseenkin makuun.