Mitähän siihen nyt sitten sanoisi?

Esittäytyminen

No niin. Pääsin sitten vihdosta viimein käsiksi tähänkin ranneliike.netin ominaisuuteen. Vaikkei ketään luultavasti kiinnostakaan, päätin kirjoittaa jonkinlaisen esittelyn itsestäni tähän alkuun, ihan vain, että ne raukkaparat, jotka tänne eksyvät, tietävät mitä tulevaisuudessa odottaa.

Asun Lappeenrannassa, vaikken oikeastaan haluaisi, ja olen muuttamassa takaisin sivistyksen pariin, tai ainakin lähelle sitä, Vantaalle. Olen tuotapikaa 19, ja olen astunut kaapista noin vuosi sitten, joskaan äidilleni en ole uskaltanut vielä sanoa sanaakaan. Miten äidille kerrotaan, että tykkääkin tytöistä, kun mammaparka kuvittelee, että saa tavata jonkun komian vävypojan ja saa vielä lapsenlapsiakin joskus. Inhoan pettää ihmisten odotukset, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa.

Minulla on tyttöystävä.. ja ei sitten kuitenkaan ole. Se on ihan kauhean monimutkainen ja vaikea juttu, josta varmasti selitän pitkin matkaa tässä, mutta mutta..

Kuuntelen musiikkia. Paljon. Lähestulkoon koko hereilläolon ajan, piporadiota silloin kun muuta ei ole saatavilla. Toisinaan soi jotain unissakin. Uusimmat löydöt lienevät W.A.S.P. ja Sixx:A.M., molemmat tavattoman hyviä. Olen siis vähän rankempaan, synkempään ja rokimpaan (voiko niin sanoa? Joku sanoi joskus, että rock on virheellinen termi, eikä oikeastaan kuvasta mitään musiikkityyliä tai -lajia. Tiedä siitä sitten) musiikkiin menevä, vähän synkempi ja mustempi tyyppi. Voiko sanoa mustempi, jos on iholtaan valkoinen, mutta vaatteiltaan kiireestä kantapäähän musta? Sama se.

Minulla on työ jota vihaan. Siitäkin tulee varmasti jonkinnäköistä valitusta tulevaisuudessa, pahoittelut jo etukäteen. Mutta kuten varmasti kaikki tiedämme, kenenkään ei ole pakko lukea.

En osaa olla face-to-face kellekään ilkeä, vaikka kuinka yrittäisin. En osaa sanoa pahasti, vaikka haluaisin, tai vaikka minulle sanottaisiin ilkeästi ensin. En myöskään opi virheistäni, ajan yhä pyörää ilman kypärää, vaikka olin pyöräonnettomuudessa (josta en tosin muista mitään), rakastun yhä vain kaukana asuviin ihmisiin, vaikka tiedän, ettei se ole koskaan toiminut, ei toimi nyt, eikä koskaan tulevaisuudessakaan. Tykkään haastaa kohtalon, vaikka turpaan tulee joka kerta.

Ja niin.. Että sellaista. Varmaan kaikki kaameimmat salaisuudet paljastuu sitten ajan myötä, kaikki ne huonotkin, joita ei tässä mainita.