• niiina

voittajana voittoja saamaan.

Näin heti aluksi voisin vähän vuodattaa. Ensinnäkin mitkä nuo "tilan" vaihtoehdot on?! Ilmeisesti eletään kultaista keskiaikaa, mutta en ala marisemaan koska itseppä tätä halusin :D (oli sitten pakko kokeilla..)

Mutta siis, löysin itseni tänne vuosia sitten. Silloin kun löysin sisäisen naiseni eli lepakko puoleni. Kirjauduin ja unohdin tunnukseni joten josko tällä kertaa muistaisin tunnukset kauemmin kuin kolme päivää.

edit. täytyy vielä tarkentaa että miksi aloin tänne vuodattamaan, enkä perustanut omaa ns. "virallista" blogia blogspottiin. Syy siihen on yksinkertainen; luutavasti tässä maailmankaikkeudessa ei ole yhtäkään ihmiseksi luokiteltavaa nisäkästä jota todella kiinnostaisi lesbon mielipiteet tai lifestyle. Joten kirjoittelenpa vain omaksi ilokseni. Hiukan ehkä katkeroituneena siitä että en omista laajaa adjektiivi varastoa, olen äidinkielellisesti huono ja typoan jatkuvasti :D

Annoinpa hyvän kuvan itsestäni. No ainakin olen kriittinen itseni suhteen ;)

1 kommentti

martin

20.3.2009 12:44

Harjoitteluhan mestarin tekee ... ainakin taito kohentuu, kun keskittyy ja pyrkii määrittelemään! Menestystä ja tervetuloa!