• niiina

mutta minä olen ja elän ja hengitän.

Koska tuo ensimmäinen postauskokeilu jäi vähän tyngäksi ajattelin aikani kuluksi (elämää etsimässä..kukaan?!) laajentaa tietoja itsestäni.

Eli olen parikymppinen tyttönen länsi-Suomesta. Juuri niin, juuri sieltä. Eli pohojanmaalta. En juurikaan prässäile sillä, enkä missään tapauksessa tahtoisi kuulostaa siltä. Valitettavasti sen huomaa varsinkin puhuessa, mutta myös kirjoittaessa. Anyway.. Ylioppilaaksi kirjoittanut( paskoilla arvosanoilla kylläkin ;) suuren suuri haaveilija, jonka missio on löytää sisäinen onni kaiken tämän materialismin keskellä. Harrastan kenkien keräilyä ja joskus jopa käyttöä ;) ja kaappini repsottaa kaiken maailman rättejä tilattuja ja hetken huumassa ostettuja. Ja kaikista tärkein: rakastan koruja. mutta hei, kukapa ei? :)

Tapailen 12 vuotta vanhempaa naista (mitä ****** ooksä lesbo?!?!?!!?!?), joskus olen jopa maininnut että ikänsä puolesta hän voisi olla äitipuoleni.. jjep, huono läppä :D Olen avoimesti ollut oma itseni. Vaikka en ole virallisesti kaapista ulostautunut, niin monille on tullut selväksi kuka tai mikä olen. Ei kylläkään ulkoisen olemuksen perusteella, en näytä tomboylta saati ristiinpukeutujalta, vaan perus suomalaiselta kalpealta naiselta :) Omaan vahvoja mielipiteitä vaikka tarpeen tullessa voin myöntyä toisten mielipiteeseen jos ne sattuvat kumoamaan omani. ja näin tapahtuu öö kerran vuodessa?! Olen sitä mieltä ettei ole olemassa oikeaa tai väärää mielipidettä, vaan ihmisen persoonallinen näkemys asiasta. Eli siis kumoaa tuon aikaisemman väitteeni "vahvoista mielipiteistä"..
Seuraava elämän kulmakivi olisi löytää jokin kiinnostava ala mitä voisin syvällä intuitiolla opiskella. Valitettavasti sellaista ei ole vielä tullut vastaan :( kellään ideoita?
well i just go with the fucking flow.