• päivänsädepyssy

Päivänsädepyssyn pauketta

Ensimmäinen bloggaus (ja noin miljoonas yritys pitää blogia...) Yritin mukamas kännykän kautta tänne jo jotain lähettää, mutta ei onnannut. Häslä, häslä...

Blogini nimi viittaa käsitöihin. Harrastan juuri niitä tylsiä mummojen käsitöitä, kuten virkkaamista. Nyt joku taisi pyörtyä. Onneksi nykynainen, jopa lesbahtava / bissehtävä, voi ottaa sen virkkuukoukun kauniiseen käteen ja väsätä vaikkapa amigurumin. Amigurumi on japania ja tarkoittaa virkattua / neulottua pehmo-otusta. Eikä mitä tahansa vaan ihan tietyllä tyylillä tehtyä. Söpöyttä ja outoutta pitää olla! Heh!

Ihmissuhteet... no voi perjantai! Kai minä niistäkin jotain joskus tänne kirjoitan. Tällä hetkellä yksi jos toinenkin sisäelin repeilee, koska meneillään on pitkän parisuhteen viimeinen säkeistö. Itse en olisi eroa halunnut, mutta ei ketään voi väkisinkään pitää. Alan vähitellen hyväksyä tosiasian - hän lähtee. Ahdistaa se silti.

2 kommenttia

martin

8.6.2010 18:19

Virkkaaminen on kivaa, eikä vain homona (tarkoitan itseäni), vaan kenen kohdalla tahansa... ainakin potentiaalisesti. Ikävää, jos loppusoitto menossa. Voimia teille molemmille.
Tervetuloa bloggaamaan!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

päivänsädepyssy

8.6.2010 23:17

Kiitos kommentistasi, martin!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi