Kleopatran "elämää"

Kleo aloittelee

No hei! En tiedä miten täällä LL:ssa on aloitettu näitä blogeja, joten kaippa mä aloitan tekemällä pienen esittelyn siitä kuka on Kleo(patra_). (:

Kleo on parikymppinen, varattu nainen Länsi-Suomesta. Asuu yksin vuokralla. Kihloissa. Ulkoisesti feminiininen. Tätä kalustoa, josta aina sanotaan "Ei susta kyl uskois että oot lesbo". Niitä naisia, jotka saavat ilmapalloista, rautalangasta, piipunrassista ja hitto kaikesta vääntää miehille, että kiitos ei. Hyvin ujo nainen. Ei sellainen, joka kiinnittäisi naisten huomion gay-kuppiloissa ulkomuodollaan. Aika tavallinen nainen: musta pitkä tukka, 167 cm ja 57-65 kg painava, suora nenä, vihreät silmät ja Dumbo-korvat :D Näyttää black metal-yhtyeen solistilta, koska pukeudun yleisen homoetiketin (?) vastaisesti tummiin väreihin, ylläni _EI_ näy pinkkiä kovinkaan usein/paljon. Punainen huulipuna, paljon kajalia,skottihameita, maihareita, ja raskasta metallia. Ei jokaisen butchin unelma tämä neiti.. mutta luonteeltaan hyvin ymmärtäväinen, vähän liiankin, hyvä kuuntelemaan. Tykkään keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä, unelmoiva, hajamielinen, eskapistinen "kimuli". Äärimmäisen eläinrakas, enemmän koira- kuin kissaihminen, vaikka kaikki elukat on sydäntä lähellä. Lapsuudessa ollut vaan paljon noita koiruuksia ;) Aika melankolinen nainen, ei mikään bile-kärpänen, mutta sujuu multa bailauskin.

Tosiaan, en etsi LL:sta seuraa itselleni. Vaikka ylläoleva teksti ei ehkä ole sellainen että siitä niin päättelisi.. lähinnä etsin mahdollisesti uusia tuttavuuksia ystävyyden/kaveruuden muodossa, koska olen niin ujo että IRL tuttavuuksien muodostaminen on hankalaa. Ehkä mua pidetään sitten kamalana nörttinä, who knows :D Olen mukava kuitenki kun minuun tutustuu paremmin. Yritän kertoilla täällä aina jotain juttuja elämästäni, näin nyt pieni "siipale" itsestäni alkuun. Blogia kirjoitan lähinnä itselleni, bloggaan muuallakin kyllä, mutten näin julkisesti kuin nyt tässä.
Tervetuloa lukemaan..? :)