• Jyri_

Teineilyä, oi mitä teineilyä :D

Mitäs meinaatte, jos näkee jonkun kivan pojan gallerian kautta ni miten siihen kannattas ottaa yhteyttä? Tai tiän siit jätkäst sen verran, että se kuuluu kans ranneliikkeen jäsenii, mikä nyt ei ainakaan miiinus ole. ;D Ja harrastaa jonkinverran samoja asioita kun minä. Muutenkin hän vaikuttaa kauheen mielenkiintoselta.

Tänään oli pitkäst aikaa sellanen päivä, että tunsin itteni hyvännäköseks ja hyvä olo vaan pursuili mun sisälläni. :D Ei oo meinaan pitkään aikaa tuntunu näin hyvältä. Se on oikeesti jännää kun hymy ei vaan lopu huulilta. Ja sekin vie että osa ihmisistä hymyili takasin. :D Kunpa tää olo olis pysyvä.

Illaks on luvattu vesisadetta, jotenka eiköhän se olis nurmikon leikkuun aika, ennen kun sitä joutuu tekemään paita märkänä. :P Jatkan taas joskus :D

ps. Tunnen itteni tosi suosituks nyt kun joku oli oikeesti lukenu mun blogia (mitä siis kukaan ei koskaan tee) Kiitos teille. Nyt mulla on syy datata! :D <3

3 kommenttia

millikan

26.8.2008 15:28

Jos keksit tavan ottaa yhteytta, kerro minullekin...toteaa nimimerkki "ongelmallinen ensikontakti".

audinkopoika

26.8.2008 22:55

Alan sen kaa chattaileen jos se on chatti-ihmisii, ehkä alussa ei uskalla vielä mesettää, kun kaikki ei anna ossoja ihan kaikille het alussa.
Mailia vaan meneen....ei kai siit korkealta putoa vielä ;)

Torontosta

27.8.2008 02:25

Olen iloinen sinulle, hyva olo on wonderfull, hienoa!!!