• Jyri_

Kaiken karvainen alku

On tässä tullut mietittyä, että mahtaako missään olla jätkää joka ei ajattelisi alapäällään. Toki se alapäällä ajatteleminen sitten iän kanssa loppuu, mutta meistä seitsemäntoista kesäsistä ei oikeen taida olla siihen. Vai miten on? :D
Kun nyt ottaa huomioon, että tämän ikäinen pojankloppi ei voi käydä missään baareissa tai kahviloissa etsimässä seuraa niin sitä löytää itsensä netistä seuranhakupalstoilta, mutta kun niissä ei yleensä muita kuin syrjähyppijöitä epätoivoisilla iskunikseillään. Ja seuranhakupalstoista vielä sen verran, ettei se ikähaarukkakaan ole sitä toivotuimpaa. : /
Onneks kaveri neuvo tänne. Täällä paikat hukkuu samanlaisiin blogeihin ja mietteisiin, kuin munkin pää.
Ja nyt sitte seikkailemaan. -->

4 kommenttia

martin

25.8.2008 18:16

Kiva! Tervetuloa!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Simsalabim Jim

25.8.2008 22:53

Tervetuloa bloggaajaksi! Kyllä sitä alapäällä ajattelua tapahtuu ihan iästä riippumatta, mutta turha lannistua. Ei kaikki sellaisia sentään ole :)
Mutta miksi ihmeessä 17-vuotias ei voisi käydä kahviloissa??

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

audinkopoika

26.8.2008 00:38

Tervetuloa miunkin puolesta ranneliikken blogi-maailmaan. Ihastu, vihastu, rakastu, mutta anna kynän savuta...sana on vapaa :)

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

martin

26.8.2008 02:05

Par les horreurs du noir Tartare, que l'amour outragé soit vengé! Que les tourments qu'on y prépare, pour les coeurs criminels soient encor plus cruels!

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi