• nv

Matka

Voitin 500 euron matkalahjakortin vaivautumalla loppusyksystä käyttämään pari minuuttia puhelinoperaattorini asiakaskyselyyn vastaamiseen netissä (lisäksi tarvittiin ripaus tuuria). Matkalahjakortti on Aurinkomatkoille, se selvisi vasta eilen, kun kortti kolahti postiluukusta. En ole mikään seuramatkailija (ostan yleensä lennot erikseen ja mietin majoitusta sitten – niin hintakin on aina halvempi). Saa Aurinkomatkoiltakin erikseen lentoja, mutta ne eivät ole niin edullisia eikä valinnanvapautta ole niin määrättömästi kuin kaikilta toimijoilta verkosta vapaasti hakemalla.

Mutta koska lahjakortti ei onneksi ole henkilöön sidottu ja on voimassakin 14 kuukautta vielä, saatan saada myytyä sen täyteen arvoonsa lähisukulaiselleni, joka on aikeissa lähteä seuramatkalle.

Ja minä pääsen valitsemaan kesäisen kaupunkikohteen aivan vapaasti. (Rantalomakohteet ovat täysin poissuljettuja vaihtoehtoja. Olen levoton liikkuja ja tarvitsen hektisen kaupunkiympäristön, paljon tekemistä, tapahtumia ja nähtävää. Myös kuvataiteen kenttää haluan seurata (onhan se edellinen ammattinikin)...) Berliini tällä kertaa? Varmaankin. Läheisen naisystävän kanssa, loma.