etsi, näe, koe

Uusi sivu elämästä

Nyt se alkaa. Uusi, erilainen elämä. Mutta vanhana samana itsenäni. Vaikka enhän minä vanha ole, nuori vasta. Tämä on vain yksi suurimmista askeleista elämässäni. Muutan nimittäin Helsinkiin. Suomen suurimpaan kaupunkiin, hurjaa! Ja todella hienoa.

Lisäksi olen jo yksi jalka ulos kaapista. Ainoastaan lähimmät ystävät tietävät seksuaalisesta suuntautumisestani. Mutta koska uusi, puhdas sivu alkaa elämässäni, lupaan kertoa yhä useammalle.
Tahdon tavata naisen, tietää millaista se on oikeasti.
Olen vielä liian kokematon, liian epävarma. Minäkö? Se porukan rohkein ja avoin? Kyllä. Minullakin on salaisuuteni ja epäröinnin aiheeni.

Mutta minä saan olla juuri sellainen kuin olen. Tiedän että isäpuoleni on todella homofobinen, joten hän tuskinpa tulee tietämään pitkään aikaan että en olekaan hetero.

On todellakin hienoa muuttaa uuteen kaupunkiin, tustua uusiin ihmisiin, kokea kaikkea uutta! Ja tiedän, että Helsingissä hyväksytään erilaisuus paljon helpommin joten minunkin on helpompi silloin olla avoin ihmisille. Ei enää salailua, ei enää salaa pussailua naisten kanssa. Nyt aion tehdä sen vaikka koko kansan edessä! Heikkomieliset idiootit pilkatkoon, enää en välitä. :)

Näin sitä aikuistutaan. Tehdään suuria ja pieniä asioita, katsotaan mihin elämä vie. Ehkä juuri sen ihanimman naisen luokse. ;) Ei muuta kuin viemään uuteen asuntoon lisää muuttotavaraa ja ehkä Setan bileisiin.

Ihanaa kesää!