• Enter

13-vuotias kanadalainen Jasmine Richardsonista tuli sarjamurhaaja yhdessä 23-vuotiaan poikaystävänsä Jeremy Allan Steinke`n kanssa, joka joskus käytti eye-lineria ja oli Jasminen tyttökavereidensa mielestä kypsymätön luonne.

Jasmine kilahti, koska vanhemmat olivat takavarikoineen puhelimen, tietokoneen, kieltäneet tyttöä meikkaamasta ja tapaamasta Jeremyä, joka on Jasminen suuri rakkaus. Tämä pikku Bonnie alkoi vihata vanhempiaan ja suunnitella heidän tappamistaan, josta hän keskusteli viikkotolkulla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Kun perhe olisi saatu pois päiviltä, he 2 olisivat vapaita elämään omaa elämäänsä.

Suunnitelma toteutui yhdessä Jeremyn kanssa viime vuoden huhtikuussa Jasminen säilyttämän keittiöveitsen kera, jonka hän oli kätkenyt " varmuuden vuoksi" huoneensa kaappiin. Ennen tappoa ja sen jälkeen hän harrasti seksiä poikakaverinsa kanssa. Teko, jonka oli määrä yhdistää rakastavaiset heidän loppu-elämänsä ajan, erottikin heidät lopullisesti ja nyt Jasmine on syytettynä 1. asteen murhasta.

Pidätyshetkellä Jasmine kikatteli ja laukoi herjoja poliisille kavereidensa kanssa. Sitä ennen hän oli ehtinyt varastaa kuolleen äitinsä lompakon ja nostanut rahaa pankkiautomaatista.

Poliisit löysivät 3 ruumista talosta, joka oli yltä päältä verestä, koska isää oli puukotettu 24 kertaa- kuinkas muuten?- ja äitiä 12 kertaa. Jasminen veljeä puukotettiin 4 kertaa, koska hän oli liian herkkä jäämään orvoksi. Sitä ennen Jasmine kuristi veljeään kurkusta, vaikka tämä valitti, että oli liian nuori kuolemaan.

Jasmine kertoi, että hänen ystäviensä kesken ei ollut mitenkään epätavallista keskustella ihmisten tappamisesta.
Kuitenkin hän kertoi olleensa " kuin zombie" tekohetkellä, joka tapahtui yöllä, kun Jeremy murtautui taloon ja Jasminen äiti yllätti hänet ja herätti koko talon kirkumalla.