Dear diary ;)

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2010.

Elämän oppia

Olin eilen kavereiden kanssa setan bileissä Klubilla Turussa. Tarkoituksena oli pitää hauskaa, mutta eipä niin käynytkään. Kaverini seuralainenoli ennen lähtöä ennen kun menimme klubille. No sen saattoi arvata mitä siitä tuli.
Mitä ilmeisemmin tällä toisella kaverillani taas ei ollut hyvä viinapää tai hänelle hauskanpito meinaa övereitä. Joten toinen kavereistani oli miltein puolet illasta unessa.
Ai juu niin...porukassa olin 2 nuorin ja nämä 2 muuta oli minua muutaman kuun vanhempia. Ei sinänsä mitään, mutta olisin luullut, että nämä 2 muuta olisi olleet aikuisimpia. Joten minä ja tämä kaverini jota en joutunut vahtimaan olimme nuorimpina vahteina.
Tilanteista parhain oli kun tämä selvinpäiempänä ollut kaveri oli vessassa ja jäin nämä 2 muun kaverin kanssa pöydässä istumassa. No nämä 2 päättikin juuri alkaa nuoleskelemaan siinä joten olin siinä aika kiusaantuneena


Can I get over with him?

Oon omast mielest päässyt nyt exästäni yli, mutta silti hänen nickinsä,hänen kuvansa tai hänen nimensä josain netissä saa minut ajattelemn liikaa häntä. Samoin jos olen yksin ja minulla ei ole mitään tekemistä (esim. bussissa). Haluisin olla ajattelematta häntä. Jos voisin koko ajan tehdä kaikkea pystyisin siihen, mutta kukaan ei pysty siihen. Vinkkejä?


hymyä huuleen :)

olin yksin lähenyt suxesiin (paikallinen homo baari). En ajatellut et mul olis kummiskaan ollut näin mukavaa. Hymyilin uulemma koko illan. Toisaalt kaadoin vahingos juomat, mut kuulemma tekeväl sattuu. lisää näit ^^


Broken

noo...me erottiin...tää päivä kyl oli yht draamaa, mut jotenki vaiks hän lähti mun olo ei helpottunut yhtään. Oon ihan rikki...en tiedä mitä jaksaa ja mitä ei...oispa tää päivä ollut vaan kamalaa unta...misä on toivomustähdet kun niitä tarvitaan?

Pettäjien uhri

Oon nyt tän muutaman homo vuoden aikana törmännyt 2 pettäjään. Molemmilla kerroilla mua petettiin nuoremman kanssa. Tai no tätä viimeisintä ei viel voi sanoo pettäjäks ku se ei viel oo tehnyt (kai toivon mukaan) mitään mitään muuta mikä luokitellaan pettämiseks kuin se et se on nyt deittaillut. Toi eka kummiski petti mua kolmen ala-ikäsen kaa ja tartutti mhun sukupuoli taudin; nimittäin kupan. Sen jälkeen kun se oli paljastunut mult meni suhde karukoilla, koska tietenkin mun pitää ilmoittaa kaikille ketkä mun kaa ollut sukupuoli yhteydes. Jotenki oon alkanut miettiä: voiko homo suhde onnistua pysymään kasassa vai tuleeko niihin aina mukaan joku kolmas osapuoli(exä, joku poikaystävän kaveri, joku uus ihminen). Tuntuu ikävältä todeta kyllä, että toisen jälkeen ei enään satu. Kai sen pitäis sattua ku tää toinen on ollut ihanin, mutta kun en sit tiedä. Jotenkin oon kai alkanut ajattelemaan: "Jos joku pettää, ei hän ole ollut sen arvoinen ihminen, että häneen pitäisi rakastua"