24 vuotta myöhemmin

Tämä heteroystävällinen yhteiskuntamme

Huomasin tänään et mulle ol itullu sähköpostii eräältä sivustollta,jonne oon liittyny vuonna nakki ja muusi(ei mikää deittisivusto siis).Sinne oli mahdollista laittaa itestään kuva,ja olin sit lisänny kasvokuvan.

Kyseisestä mestasta oli tullu viestiä,et mun kuvat on siirretty kun niistä on tullu niin paljon valituksia et itse en niissä esiinny=D=DEli lue rivien välistä ne luulee et siellä on jonkun pojan kuva,vaikka tiedois lukee "nainen,24 vuotta"

Eniten tossa ottaa päähän se periaate,et ihmisen kuvat on oikeus poistaa ihan vaan sen takia että MUIDEN käyttäjien mielestä kuvassa ei esiinny sama tyyppi kuin joka tilin on luonut/käyttää sitä.

Asiasta ei edes kysytä vaan ne kuvat poistetaan automaattisesti.Musta toi on äärimmäisen törkeää,etenki ku mulla ei luonnollisestikaa kasva ees partaa tai mitään minkä perusteella voitais 100% varmasti sanoa että kuvassa on mies.

Luulis et 2000-luvulla ymmärretään et kaikki naiset ei ole feminiinisiä,eikä miehet maskuliinisia.Ainakaan ns- perinteisellä tavalla.Mut ei.