Onko Suomi homoliittojen takapajula - keskustelu Radio Suomessa

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • vaeltaja2006
  • 11

Onko Suomi homoliittojen takapajula - keskustelu Radio Suomessa? Torstaina 28. helmikuuta 2013 klo 18.03 Radio Suomessa keskustellaan tästä aiheesta nyt, kun kaksi suurta eurooppalaismaata, Ranska ja Britannia, ovat hyväksymässä samaa sukupuolta olevien avioliitot. Onko Suomi jäämässä jälkijunaan suhtautumisessaan homoliittoihin, kun monet konservatiivisetkin maat sallivat samaa sukupuolta olevien avioliitot? Miksi lakialoite on jumiutunut eduskunnan lakivaliokuntaan? Kuuntelijoiden kysymyksiin tasa-arvoisesta avioliittolaista vastaavat Setan puheenjohtaja Juha-Pekka Hippi, rovasti Liisa Tuovinen ja kansanedustaja Oras Tynkkynen. Juontajina Minna Pye ja Maija Salminen. Yleisö voi soittaa ohjelmaan, 0203-17600.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

11 kommenttia

Ilmeisesti mm. Jorma Hentilän aikoinaan aloittama lobbaus homo-oikeuksien puolesta tuotti tulosta niin kauan kun "vanhan liiton" aktivistit olivat johdossa, sen jälkeen Setasta tuli ennen kaikkea SPD:n sylikoira ja tyydyttiin pieniin armopaloihin esim. parisuhdelain muodossa.

Nyt jopa George W. Bushin vaimo ja Dick Cheney antavat USA:ssa tukensa homoliitoille mutta Suomessa Tarja Halonen on hiljaa.