Kuvagalleria: Bileet dtm:ssä euroviisuhengessä

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Mikko Kivinen
  • 1

Ensimmäiset ranneliike.net -bileet dtm:ssä perjantaina 25. toukokuuta 2012 olivat euroviisu-teemaiset - sillä bileet järjestettiin euroviisuviikolla. Jatkossa bileitä eri teemoilla on luvassa kuukausittain.

Ranneliike.net -bileiden kantavana voimana on sateenkaarihenkisyys ja siihen liittyvä yhteisöllisyys. Vaihtuvat teemat perustuvat monimuotoiseen homokulttuuriin - jopa klisheisiin. Bileissä yhdistyvät ne ainekset, joista kunnon homobileet on tehty.

Bileillä tuetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi tehtävää työtä

Jokaisesta sisäänpääsylipusta lahjoitetaan 2 euroa valtakunnallisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen vertaistuki- ja neuvontapalvelulle, "Homoinfolle". Homoinfo -konseptia kehitetään vuoden 2012 aikana Pirkanmaan Setan tuki- ja neuvontapalvelun pohjalta valtakunnalliseksi yhteisprojektiksi, joka toimii sekä omilla sivuillaan, että ranneliike.netissä. Palvelu tarjoaa niin luottamuksellista puhelin- ja nettineuvontaa kun vastauksia ranneliike.netin julkiseen Homoinfoon lähetettyihin kevyempiinkin ihmissuhde- ja homokysymyksiin.

Euroviisuäänestys

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Bilevieraille järjestettiin oma äänestys tämä vuoden euroviisuehdokkailta. Väki sai äänestää kappaleita samalla pisteytyksellä kuin euroviisuissa äänestetään eri maita: kappaleille annettiin pisteitä yhdestä kahdeksaan, toiseksi parhaalle kymmenen ja parhaalle kaksitoista. Ruotsi vei voiton.

1. Ruotsi: Loreen - Euphoria
2. Ranska: Anggun - Echo (You And I)
3. Venäjä: Buranovskiye Babushki - Party For Everybody
4. Serbia: Željko Joksimovic - Nije Ljubav Stvar
5. Irlanti: Jedward - Waterline
6. Saksa: Roman Lob - Standing Still
7. Albania: Rona Nishliu - Suus
8. Sveitsi: Sinplus - Unbreakable
9. Kypros: Ivi Adamou - La La Love
10. Norja: Tooji - Stay


LISÄÄ KUVIA BILEISTÄ TULOSSA!!

ranneliike.net/bileet
www.dtm.fi

1 kommenttia