Max Perttula - sitkeä uurastaja

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 9

Max Perttula on ollut viime aikoina esillä moneen otteeseen. Maaliskuussa hän oli Ylen erinomaisessa radiohaastattelussa. Viikko sitten hän oli Kimmoliisassa. Ja nyt tuli nettiin musiikkivideo. Videon oheistekstissä kerrotaan, että se on tehty nollabudjetilla kotona. Valaisu hoitui yhdellä lampulla ja ikkunasta lankeavalla päivänvalolla. Max on hellittämätön puurtaja, ja sitä puolta hänessä on arvostettava.

Erinomaisessa radiohaastattelussa hän esiintyi Ylen puhekanavalla maaliskuun 13. päivänä. Haastattelua voi suositella. Max kertoo elämänsä vaiheista. Hän tuli kaapista 26-vuotiaana, mutta sitä ennen hänellä oli vaikeat ajat. Hän pystyy erinomaisesti kuvaamaan, millaiseen ahdinkoon hän vähitellen joutui, kun suuri osa minuutta piti pitää piilossa. Kun hän tuli kaapista, kaikki muuttui, alkoholinkäyttö tasaantui ja nyt hän edelleen sitkeästi kulkee omaa tietään parfyymien suunnittelijana. Hän on ehdottomasti yksi tämän vuoden kiinnostavista henkilöistä.

Max Perttula vietti lapsuuttaan Ruotsissa ja myöhemmin hän tuli Viitasaarelle. Sieltä on myös viime vuoden kohuhenkilö sahuri, kansanedustaja Hakkarainen.

Haastattelu YLEn radio-ohjelmassa
Haastattelu Kimmoliisassa

9 kommenttia

Musiikkivideot olisivat kyllä saaneet jäädä julkaisematta.
Tuskin maailma siitä paranee, jos asioita jätetään tekemättä. Taiteessa ja kaikessa muussakin tekemisessä on ollut kautta aikain niin, että kun tekee sitkeästi ja paljon, sieltä sitten saattaakin löytyä joukosta kultajyviä (tai kultalevyjä). Ja jos itsekritiikki on aina kovin tiukalle pingotettu, ei voi tehdä mitään.