Peppuseksistä nauttivat myös heterot!

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Juhani Viherlahti
  • 4

Homoja on leimattu tämän presidenttivaalikampanjan aikana jopa "ruskean reijän ritareiksi". Todellisuudessa peppuseksi ei ole mitenkään homojen monopoli. Heterotkin siitä tykkäävät.

Presidenttiehdokas Pekka Haavistoa käsitelleessä TV:n A-studio-ohjelmassa haastateltiin nk. kadunmiestä (tv-toimittajien mielestä syvin viisaus ja oikeat vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin löytyvät tavalliselta kadun tallaajalta). Toinen haastatelluista nimitti homoja ruskean reijän ritareiksi. TV2:n Pressiklubi esitti nuo kaksi haastattelua ja pohti sen jälkeen, josko ihmisiä pitäisi suojella heidän omilta mielipiteiltään. Linkki Yle Areenan ohjelmaan alla.

**********

Huffington Post kirjoittaa, että heteroiden keskuudessa anaaliseksi on suositumpaa kuin ehkä on ajateltu. Kirjoituksessa viitataan terveysviranomaisten (Center for Disease Control and Prevention - CDC) raporttiin. Vuosina 2006-2008 tehdyssä kyselytutkimuksessa 15-44 vuotiailta amerikkalaisilta tiedusteltiin seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Heteromiehistä 44 prosenttia ja heteronaisista 36 prosenttia ilmoitti harrastaneensa anaaliseksiä jossakin elämänsä vaiheessa vähintään kerran.

Seksikokeilua samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa naisista ilmoitti tehneensä 12 prosenttia ja miehistä 5,8 prosenttia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kirjoituksessa arvellaan, että vuonna 2012 luvut saattavat olla jonkin verran korkeampia kuin tutkimustuloksena saadut luvut.

********

Ääriuskovaisten kiinnostus homojen seksuaalisia toimintoja kohtaan on loputon. Näille synnin superasiantuntijoille tuttuja ovat erikoiset seksitavat, jotka eivät normihomon mieleen edes koskaan eksy.

Huffington Postin kirjoituksessa Michelangelo Signorile haastattelee Pohjois-Karoliinasta pastori Patrick Woodenia. Signorile tiukkaa perusteluja kielteiselle suhtautumiselleen homojen anaaliseksiä kohtaan, mutta heteroparit saisivat sitä harrastaa niin halutessaan. Haastattelun teksti on hivenen liian paksua, että sitä haluan referoida ranneliike.netin juttuun. Haastattelu on luettavissa alla olevan linkin kautta. Teksti ei ole tarkoitettu herkkätuntoisille.

YLE TV2:n Pressiklubissa keskustelua kommentointien laadusta (kohdassa 7:17)
Huffington Postin kirjoitus heteroiden anaaliseksiharrastuksista
Ääriuskovaisten kyltymätön kiinnostus homoseksia kohtaan

4 kommenttia

Olihan kirkollispiireissä tunnetusti taannoin sitä ihmisen sukuelimiinkin keskeisesti kohdistunutta sadomasokismi-seksin harrastamista, missä turvasanana käytettiin 'tunnustan', eikä sekään useimmiten tehonnut, vaan leikit jatkuivat - ja yhäkin mm. itsensä verille ruoskintaa.

Keskisen Amerikan alkuperäisasukkailla homoseksuaalisuus ei ollut mikään erityisen tabu, eikä ongelma:

http://www.gay-art-history.org/gay-history/gay-art/native-american-homosexual-art/mayan-homosexual-guatemala.html
(tuo kuva löydettiin vasta äskettäin eräästä mayojen kivimuurista - sitä muurin kohtaa ei enää ole, sillä se osa muurista tuhottiin löydön jälkeen)

Toisin sinne menneillä ja sinne maahanmuuttaneilla espanjalaisilla, jotka sitten suhtautuivat sadistisella vihalla rakkauden harjoittamiseen:

http://www.gay-art-history.org/gay-history/gay-art/native-american-homosexual-art/de-bry-balboa-dogs-gay-persecution.html

Kirkollispiireissä, muissakin kuin vain katolisissa, lapsiin sekaantuminen tuntuu olevan niissä erityisesti harrastettavan seksuaalisuuden muoto.

Lähetyssaarnaajissa on ollut niitä, jotka ovat pitäneet muita, kuin valkoisia, vähintäänkin villi-ihmisinä... ja sitten kuitenkin ovat tilaisuuksien tullen käyttäneet heitä seksuaalisesti pahakseen.

Kirjalliset tietommehan homoseksuaalisuudesta maailmamme eri kulttuureissa ovat niin rajoittuneet pitkälti sen vuoksi, etteivät monet kuttuurit perustuneet kirjoitettuun tietoon. Sitten niitä dokumentoivat kristinuskon tai islamin tai jonkun muun vähemmän ihmisrakkaan uskonnon käsitykset omaksuneet edustajat ja jättivät toki dokumentoimatta paljon heidän mielestään pakanallisina ja syntisinä pitämiään asioita, kuten juuri muiden kulttuurien luonnollisempaa tai käytännöllisempää suhtautumista homoseksuaalisuuteen. Siihen viittaavaa esineistöä on myös tietoisesti tuhottu löytäjiensä toimesta. Kuitenkin kaikkialta maailmasta jopa kalliopiirroksista on löydetty selvästi homoeroottisia kuvia.

Kaikkialla, minne islam ja erityisesti kristinusko ovat levinneet, ovat erityisesti homot ja lesbot joutuneet noiden rajoitetun rakkauskäsityksen uhreiksi ja marttyyreiksi. Miten kävi Suomenniemellä aikoinaan, sitä voi vain arvailla - kirkonmiehet kun eivät ole välittäneet sitä meille muistin panna ja kertoa.

http://www.gay-art-history.org/gay-history/gay-art/gay-art.html

http://www.colorq.org/articles/article.aspx?d=QHistory&x=parallels
(ks. myös liitteet)

Kommenttia muokattu: 05.02.2012 klo 13:28
Näin joku vuosi sitten eräältä kaupalliselta televisioasemalta pätkän heteropornofilmin kuvaamisesta. Siinä mies pani naista peräaukkoon, minkä jälkeen toinen nainen otti suoraan (ilma pesyetymistä) suihin. (Tälle aktille on oma nimensäkin, jota en muista.)