Attitude

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Ossi Halme

Attitude - trenditietoisen homon valinta

Brittiläinen Attitude tarjoaa saarivaltakuntalaisia näkökulmia trendeihin, muotiin ja ajankohtaisiin asioihin ja ilmiöihin. Kuukausittain ilmestyvää lukupakettia vauhditetaan loistavin valokuvin.

Lehden fitness-osiosta vastaa Big Brother tosi-tv:stäkin tuttu Josh Rafter. Attitude kuuluu niihin hyvämaineisiin gay-lehtiin, jotka saavat yksinoikeushaastatteluja sellaisilta maailmanluokan nimiltä kuten David Beckham ja Will Young.

Suurin ero amerikkalaiseen virkasisareensa Advocateen on se, että siinä missä Advocate antaa avokätisesti sivutilaa Yhdysvaltain lainsäädännön ja oikeudenkäytön ajankohtaisille asioille, niin Attitude esittelee saman sivumäärän verran kovahintaista muotia. Attitude ei tee erillistä muotispesiaalia - jokainen numero on itsessään muotispesiaali.

Vuosittaisesta 12 numerosta yksi on pyhitetty nuoriso-teemalle ja toinen on "naked issue" -missä enemmän tai vähemmän suuret julkkismiehet poseeravat ilman rihman kiertämää strateginen paikka jotenkin piilotettuna. Vakioaiheita lehdessä ovat myöskin matkailu, leffat ja musiikki.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos siis kestää sen, että lehti on varsin Britannia-keskeinen ja enemmän trendien kuin vakavien asioiden pohdintaan omistautunut, niin tätä eurooppalaista laatutuotetta kelpaa kyllä lukea.

Attitudea levittää Lehtipiste ja se on sitä kautta siis muiden Lehtipisteen valikoimaan kuuluvien tuotteiden tavalla tilattavissa ilman eri maksua myös kaikkiin Suomen R-kioskeihin. Irtonumerohinta on n. 7 euroa.

Kotisivut: www.attitude.co.uk

Lehden fitness-toimittajan, Josh Rafterin, kotisivut kannattaa myös vilkaista: Josh and pecs

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!