Päivän kiperiä kysymyksiä

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 2

Suuri kauppaketju myy muumimukeja tarjoushintaan. Päivän ykköskysymys kuuluu: miksi homo- ja lesbopiireissä suvunjatkamiseen tarvitaan muumimukia? Mistä tämä muumimuki-idea aikoinaan lähti liikkeelle? Kuka sitä käytti ensimmäisen kerran ja oliko menestystä? Kiitokset jo etukäteen hyvistä vastauksista.

Päivän toinen kysymys koskee pukeutumista. Helsingin Sanomissa pohjois-tapiolalaisen yläkoulun oppilaat ovat kartoittaneet, miten vältetään kiusaamista. Miten on pukeuduttava, millaista musiikkia on kuunneltava ja millaisia mielipiteitä on oltava. Juttua lukiessa syntyy ajatus, että nuoret tietävät hyvin, mitä muut ajattelelvat. Mutta itse he eivät tietenkään ajattele yhtä ahdasmielisesti! Kielletyn pukeutumisen listalle kuuluvat Gant-merkkiset vaatteet, koska niistä voi saada homoleiman. Kiellettyjen listalle kuuluvat myös tyttöjen taistelulajit, poikien baletti, Antti Tuisku ja se, että hyväksyy homojen oikeudet. Ylipäätään: ei saa olla liikaa mitään mieltä.

Päivän kakkoskysymys kuuluu: Miksi Gant antaa kantajalleen homoleiman? (alla oleva kuva on Gantin nettisivulta)

Yläluokka taisi puhua muista - ei itsestään.
Gant-vaatteet antavat nuorten mielestä kantajalleen homoleiman.
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Oma muistikuvani ensimmäisestä kerrasta, jolloin muumimuki liitettiin lapsenhankintaan oli Seta-lehden juttu. Siinä kerrottiin mutkattomasti muumimukia käytetyn siemennesteen keruuseen.
Minusta pikemminkin Dressman [mekkomies, suom.huom.] olisi se kauppaketju, joka mainostensa perusteella antaa homoleiman... Tosin kohderyhmä taitaa olla teinejä vähän kypsempää kaliiberia.