Balloon Boy kiihotti homoja vastaan

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 2

Amerikkalainen media keskitti muutamaksi päiväksi huomionsa Richard Heeneen ja hänen alaikäisiin poikiinsa. Coloradon osavaltiossa viime keskiviikkona ilmoitettiin poliisille, että omatekoinen ilmapallo oli karannut ja mukana ilmaan joutui kuusi-vuotias poika Falcon. Jo aikaisemmin Heene oli kertonut asiasta CNN-tv-kanavalle, ja sieltä tuli tuntikausia suoraa lähetystä, kun pallo nousi yli kahden kilometrin korkeuteen.

Poika ei ollutkaan pallossa vaan piilossa kotitalon vintillä. Sunnuntaina sheriffi ilmoitti, että perhe keksi onnettomuuden. He halusivat päästä tv:ssä omaan reality-showhun. Herra Heene oli jo aikaisemmin osallistunut tv:n vaimonvaihto-ohjelmaan.

Kuseksivat hintit

Heene meni aikoinaan Hollywoodiin teatterikouluun. Muutama kuukausi sitten hän laittoi YouTubeen musiikkivideon, jossa hänen kolme poikaansa esittävät laulua homoista. He räppäävät: "Katson ylös puuhun. Mitä näkyy? Siellä on yksi hintti, joka yrittää kusta päälleni. Otan kiven, heitän sen ja se osuu sen kulliin". Video on otettu pois netistä. Heere sanoi journalisteille homofobisesta laulusta, että se oli hauska pila. Lapset olivat sen keksineet. Tv-asemat kauhistelivat, että lapset olivat sanoneet videossa sanat "fick" ja "hintti".

Nyt Heeneä uhkaa vankeusrangaistus. Heene pääsi kuitenkin tavoitteeseensa. Tarina on ollut kaikilla tv-kanavilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Video: Vanhemmat tv:ssä

2 kommenttia

Tulee mieleen eräs myrskyläläinen tavallinen perhe, jolla on myös hinku julkisuuden valokeilaan - ja jolla on myös tiukkoja mielipiteitä homoista.
  • 2 / 2
  • Oscari
  • 2.11.2009, 16.28
Ja siinäkin perheessä käytetään lapsia kuin kauppatavaraa. Valitettavasti pojat itse eivät tajua että heidän lapsuuttaa raiskataan pahimman laisesti.