Jyväskylän SETA:n Bileet 27.2.2004

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Atropos

Sattuipa sopivasti talvilomaa helmi- maaliskuun vaihteeseen, joten ajattelin käydä pitkästä aikaa kotopuolessa tervehtimässä sukulaisia ja katselemassa paikkoja. Kolmisen vuotta sitten työn ja miehen perässä Helsinkiin Jyväskylästä muuttaneena ajattelin myös katsastaa paikallisen SETA:n järjestämät Bileet. Edellisestä kerrastahan oli kulunut jo liiaksikin aikaa.



Lauantai-iltana sitten bussilla keskustaan, siellä vanhan tuttavan tapaaminen ja viimassa tarpominen kohti yo-taloa. Oli paikka hieman muuttunut viimekerrasta, uusi rakennuskin kokonaan ilmestynyt ja bilepaikka siirtynyt yläkertaan. Sisäänpääsymaksu, takki narikkaan ja menoksi. Saavuin paikalle noin klo. 22 ja paikka oli vielä kohtalaisen tyhjä, itseni lisäksi vain pari henkilöä. Kauaa ei tarvinnut kuitenkaan itsekseen ihmetellä, juttuseuraa riitti hyvin. Puolenyön jälkeen alkoi ihmisiä saapua enemmän ja tunnelma alkoi olla jo hyvinkin pirteä.


Kaiken kaikkiaan vietin erittäin iloisen illan, ihmisiä oli nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä ja minkä itse sain kokea, kaikki ystävällisiä, iloisia ja puheliaita. Vietin illan keskustellen ja nauraen eräässä sekalaisessa seurueessa, välillä tanssahdellen ja välillä virvokkeita nauttien. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut reissahdus, kiitokset Jyväskylän SETA:lle joka uutterasti bileitä jaksaa järjestää :)

- Lisätietoa bileistä: www.jklseta.fi

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!