Kaksi loistavaa naista

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 16

Anne Will (41) on Saksan televisoin juontaja-persoona. Eilen illalla hän tuli Berliinin juutalaiseen museoon juontamaan tilaisuutta, jossa jaettiin kaksi suvaitsevaisuuspalkintoa. Hänen rinnallaan oli toinen nainen, Miriam Meckel (40). Molemmat poseerasivat iltapuvuissaan. Huhuja on ollut, mutta nyt se on totta. He myöntävät olevansa pari, mutta haluavat yksityisyyttä. Sali on täynnä ihmisiä politiikan ja yhteiskuntaelämän huipulta. Pariskunta siirtyi pöytään kuuntelemaan entisen liittokanslerin Helmut Kohlin ja historioitsija Fritz Sternin puheita.

Kuka on tämä nainen Anne Williln rinnalla? Hän on opiskellut joukkoviestintää ja hänestä tuli Saksan nuorin professori 1999. Hän meni politiikkaan 2000-luvun alussa ja tällä hetkellä hän johtaa Sveitsissä St. Gallenin yliopiston media- ja kommunikaatiohallinnan (???Medien- und Kommunikationsmanagement) instituuttia. Lisäksi hän juontaa omaa talkshowta n-tv -uutiskanavalla. N-tv näkyy netin kautta kaikkialle maailmaan.

Poweria siinä pariskunnassa on. Kaksi menestyksekästä, viisasta ja kaunista naista. Ja molemmat haluavat yksityisyyteensä suojaa. He tapasivat toisensa 5 vuotta sitten. 2002 he tanssivat myöhään yöhön maan lehdistön tanssiaisissa. 2004 he olivat kuningatar Elisabethin päivällisillä. Mutta silloin he vielä vaikenivat suhteestaan.

Mitä sanoo Hampurin tv:n johtaja alaisensa Annen rakkaudesta? Se on hänen yksityisasiansa. Hän tekee työnsä loistavasti. Se meitä kiinnostaa. Hän on Saksan parhaita juontajia. Talkshowssa ykkösohjelmassa on vahva ammatillisuus.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tänään klo 22.45 aiheena on veturinkuljettajien lakko. Kanava on Erste ja se taitaa näkyä vain satelliitin kautta.
http://www.bild.t-online.de/BTO/leute/2007/11/18/will-anne-beziehung/paar-meckel-lesbisch,geo=2992072.html

Huomaa: kuvasarjassa on viisi kuvaa.

16 kommenttia