HOTille hopeaa rantalentopallosta ja rullaluistelumaratonista

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • (päivitetty )
  • Jari Vanha-Eskola

Aamulla alkaneen ja iltapäivällä finaaliin päättyneen naisten rantalentopallokisan hopeinen mitali pujotettiin Titin ja Katarinan kaulaan. Jo aamusta suomalaista kannustusjoukkoa oli mukavasti paikalla, mutta finaaliin mennessä ja tunnelman tiivistyessä joukko kasvoi varteenotettavaksi tueksi. Pelin ensimmäinen erä meni vastapuolelle, mutta toinen erä oli selvästi Suomen. Kolmas ja ratkaiseva erä päättyi saksalais-itävaltalaisen kaksikon taisteluvoittoon, mutta toisinkin olisi voinut käydä.

”Vähän harmittaa, sillä vähän tiukemmalla pelillä olisimme voineet voittaakin”, Titti tuumasi heti pelin päätyttyä. Myöhemmin päivällä tappio oli kääntynyt motivaatioksi: ”Jäi sen verran hampaankoloon, että on pakko ottaa ensi vuonna revanssi ja voittaa.”

Rantalentopallofinaalin kanssa samaan aikaan luisteltiin toisaalla puolimaratonia. HOTin luistelija Juha sijoittui 20 km:n reitillä hienosti neljänneksi. Hetkeä myöhemmin pääsi kumppaninsa Marko matkaan täyspitkälle maratonille. Tuloksena oli toinen sija ja hopeamitali kaulaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!