Pietarilainen ambulanssilääkäri kuvaa vapaa-aikana alastomia miehiä

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Kosti Heiskanen, kuvat: Kosti Heiskanen ja Jevgeni Kovrovin albumi
  • 2

Jokaisella meistä on oikeus mieleiseen harrastukseen. Yksi kerää pikkuautoja, toinen postimerkkejä, kolmas kuivattaa kukkia ja niin edelleen. Pietarilaisen Jevgeni Kovrovin, 37, harrastus on eroottinen kuvaus. 

Kovrov työskentelee ambulanssilääkärinä kaupungin ytimessä. Hänen työvuronsa on 24 tunnin pituinen. Ambulanssin parkkeerattuaan ja riisuttuaan valkoisen suojapukunsa mies vaihtaa roolia ja hänestä tulee mallien metsästäjä. Rentoutumisensa ambulanssilääkäri saa alastomia miehiä kuvaamalla.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Kovrov näytti ottamiaan eroottisia kuvia tunnetulle pietarilaiselle naispuoliselle kuvaajalle Tatjana Shirjaevalle. Alussa kuvaaja huusi ja kiroili harrastelija-alokkaalle, mutta lämmettyään hän päätti kouluttaa Kovrovin malliopilakseen.  

- Seksiä minä etsin hajujen ja aistien perusteella, kuvaaminen on silmänruokaa ja terapiaa minulle, alkaa Kovrov.

Miltä miehen penis todella näyttää - ja mitä siitä ajatellaan?

Kovrov on kuvannut satoja peniksiä ja miesten ahtereita. Alussa kaverit ja kaverinkaverit poserasivat harrastelijavalokuvaajalle, ja myöhemmin hän on etsinyt malleja niin uimahalleista kuin kuntosaleiltakin. Satoja venäläisiä miehiä on päästänyt pietarilaisen harrastelijavalokuvaajan kameran jalkojensa väliin ja taakse. Mielenkiintoista on se, että suurin osa on uteliaita heteroita tai biseksuaaleja. 

- Alku on aina vaikea, sanoo joku - mutta ei minun tapauksessani. Muistaakseni kaikki ensimmäisetkin mallit olivat hyvin rentoja tyyppejä, ja puskaradion kautta tieto on levinnyt hyvin nopeasti, mies nauraa.

- Homoja ei malleista ole kovin paljon verrattuna heteroihin ja biseksuaaleihin. Niin naiset kuin miehetkin, ja etenkin nuoret pojat tiirailevat yleensä uroksen kropassa hartiaseudun lisäksi etumuksen pullotusta ja pakaroita, huomauttaa hän.

Rohkeita eroottisia kuvia miesten etumuksista ja takamuksista kuvannut Kovrov on onnistunut hankkimaan Instagram-tililleen kuuden tuhannen suuruisen joukon innokkaita seuraajia.

- Kun näen sopivan kohteen, minä tiirailen sitä hyvin pitkään, ja mielessäni riisun kaikki vaatteet pois - samalla kuvittelen miltä tuleva malli tulee kuvissani näyttämään. Monet miehet ovat kuvausten jälkeen löytäneet kehostaan jotain uutta. Ei niin paha kuin odotin, tunnusti yksi malleista minulle oman kuvansa nähtyään. Hurraa! Olen onnistunut: minulle on tärkeintä tunnustus ja mallin tyytyväisyys, selittää Kovrov.

- Myös karvoitus – tai sen puuttuminen – on yksi eroottiseen kuvaukseen liittyvä kestoaihe. Nykymiehet haluavat näyttää seksikkäiltä niin etu- kuin takapuolikin siistiksi ajettuna. Venäjällä itsestään huolehtivat homoja, biseksuaaleja ja heterotkin käyvät usein sokerointi-karvanpoistossa. Yhä harvemmin törmään tiheään puskaan. Niitä näkee harvoin, tai minun mallit poikkeavat massasta, tuumii hän.

Kovrovin kuvia katsoessani kiinnitin huomioni siihen, että valokuvaaja käyttää usein peiliä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Pietarissa on paljon kapeita käytäviä ja penaalin mallisia asuntoja. Peiliä käyttämällä pienenkin tilan saa näyttämään isommalta, huomauttaa hän.

Kovrovin erikoisuus on se, että valokuvaaja tykkää "rumista" tai erikoisen näköisistä malleista.

- Malleissa pitää olla jotain outoa tai erilaista, muista poikkeavaa. Ovaalin malliset jalat korostavat miesten miehisyyttä - tai isot sisäänpäin kääntyneet korvat, vino tai rikottu nenä - nämä yksityiskohdat kiinnostaa.

- Kaikki pystyvät kuvaamaan persettä ja kullia nykypuhelimella, onhan niitä ohjelmakin millä kuvista saa seksikkäitä. Kun joku paljastaa kehonsa, hän paljastaa paljon todennäköisemmin myös sielunsa. Minun tarkoitukseni on saada macho rentoutumaan ja paljastamaan vietteleväisyys ja huoramaisuus, eikä kuvauttamaan pelkkiä perseitä ja kulleja, Kovrov aprikoi. 

Penikset.

Niitä ajatellaan paljon. Niistä puhutaan ja kirjoitetaan paljon. Harrastelijavalokuvaaja Jevgeni Kovrovin mukaan jokainen penis on ainutlaatuinen; introvertti tai ekstrovertti, suora tai käyrä, roikkuva tai tanakka, leikattu tai leikkaamaton.

Sama pätee pakaroihin.

Yhdellä on pyöreät kiinteät kun keilapallot, toisilla isot vesimelonit, kolmannella kun kiinteä persikka ja loppupäässä päärynä malliset naisten muotoja omaava pylly sekä hyytelömäisen löllö ahtari.

Kovrov ei kuvaa rahasta, vaan omasta ilosta.

- Teen 24 tunnin työvuoron ambulanssilääkärinä ja se vie minulta kaikki voimat. Kun näen sopivan kiinnostavan mallin, väsymys haihtuu ja kasvoille ilmestyy virne. Minulle on tarjottu kuvista rahaa, mutta se loukkaa minua. Saksalainen kustantamo halusi julkaista minun albumini, mutta en suostunut siihen, korostaa taiteilija.  

Haastattelumme Nevski prospektilla päättyy, ja Kovrovin luokse saapuu kaksi alle kolmekymppistä sporttista ja hyväpeppuista miestä.

Siinä on minun tämän päivän mallit, terapia ja silmänruokaa raskaan työvuoron ja lepo unien jälkeen, virnuilee hän, ja poistuu Pietarin ihmisvilinään.

2 kommenttia

Mainio ja kiinnostava kirjoitus ja laadukkaat, taiteelliset kuvat.

Erityinen tämä artikkeli on kahdella tavalla.
Ranneliike.netissä ei muistaakseni ole aikaisemmin ollut kokonaista taiteellista alastonkuvasarjaa.

Venäjältä olemme saaneet lukea jo pitkään pääasiassa surullisia tai karmeita tarinoita sikäläisten sateenkaari-ihmisten maailmasta. Ikään kuin heidän elämäänsä ei kuuluisi muuta kuin pelkoa ja alakuloa. Tämä tarina on aivan toisenlainen, suorastaan myönteisellä tavalla yllättävä.
Venäjällähän alastomuus, miesten ja naisten, ja eroottisuus niissä, ei sinällään ole mikään tabu, eikä harvinaisuus, vaan siellä on paljasta pintaa esillä paljon miehistäkin yleisestikin.

Nuo uutisjutun kuvathan eivät ole mitenkään homoseksuaalisia, vaan alaston- ja puolialastonkuvia, eroottisistakin miehistä.

Pietarissa eritoten on mm. useita yleisiä isoja saunojakin, joissa ollaan alasti.