Hurts-yhtyeen Beautiful Ones -musiikkivideolla perinteisen sukupuolirajan rikkomiseen liittyvä tragedia

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Sami Mollgren
  • 1
Hurts (kuva: Britta Pedersen / DPA / Lehtikuva)

Englantilainen syntikkapop-duo Hurts on julkaissut tulevan neljännen albuminsa ensimmäisen singlen ja siihen liittyvän videon. Kappaleen Beautiful Ones kerrotaan olevan ylistyslaulun yksilöllisyydelle.

Videossa esitetään erään illan tapahtumat käänteisessä järjestyksessä; traagisesta lopusta aiemman illan, tapahtumaketjun käynnistäneisiin hetkiin. Päähenkilön roolissa on yhtyeen laulaja Theo Hutchcraft.

Manchesterilaislähtöisen Hurtsin esikoisalbumi Happiness julkaistiin syksyllä 2010, ja sen tunnetuimmat singlet ovat Better Than Love ja Wonderful Life. Seuraavat albumit olivat Exile (2013) ja Surrender (2015). Hurts-duon osapuolet ovat laulaja Theo Hutchcraft ja kosketinsoittaja Adam Anderson.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Kesällä 2017 yhtye nähdään Turussa The Tall Ship Races Music –festivaaleilla.

Sonymusic: Brittiduo Hurtsilta uutta musiikkia – katso video

1 kommenttia

Väkivalta ja kosto ei koskaan ole oikea vastaus, mutta ihan hyvä biisi. Tästä tuli mieleen vielä parempi ja jopa kotimainen rallatus, mikä sopii erityisen hyvin nyt Tsetsenian tilanteen takia. Ja tämä video ei ole mikään kehoitus niille, jotka tänään Venäjän suurlähetystön eteen ovat menossa mieltään osoittamaan! Behave!

https://youtu.be/A8iAt3bZsFU

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 11:22

Kommenttia muokattu: 25.04.2017 klo 13:42