Teemalla: Our Gay Wedding

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • vaeltaja2006
  • 6


Uudenvuoden aattona 2016 nähdään Teemalla Prix Italia -palkittu ohjelma Our Gay Wedding. Säveltäjä Benjamin Till ja näyttelijä ja laulaja Nathan Taylor toteuttivat omat häänsä musikaalin muodossa heti kun laki salli samaa sukupuolta olevien avioliiton maaliskuussa 2014.

Benjamin Till (s. 1974) on englantilainen säveltäjä ja ohjaaja. Hän avioitui maaliskuussa 2014 näyttelijä Nathan Taylorin kanssa. Samaa sukupuolta olevien avioliitot oli juuri hyväksytty Englannissa ja Walesissa. Avioliittoseremonia toteutettiin musicalin muodossa. Channel 4 televisioi musikaalin.

Myöhemmin musikaali osallistui Prix Italia -kilpailuun (2015), ja se voitti TV Perfomaning Arts -sarjan palkinnon. Prix Italia on radio- ja tv-ohjelmien suurin kansainvälinen kilpailu, joka järjestetään vuosittain syyskuussa Italiassa. Mukana on 46 maata ja lähes sata radio- ja tv-organisaatiota. Mm. Suomesta siellä on säännöllisesti kilpailemassa radio- ja tv-ohjelmia eri sarjoissa.

Our Gay Wedding esitettiin Suomessa ensi kertaa Teema-kanavalla viime kesän Helsinki Priden aikaan. Ohjelma alkaa Teemalla uudenvuoden aattona klo 20, ja se on jälkikäteen nähtävissä Ylen Areenassa
http://areena.yle.fi/1-3257230

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

6 kommenttia

Aivan mahtava! Kiitos linkkivinkistä!