Mr. Gay Finland -ehdokkaat on julkistettu

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 14
MrGay Finland 2013 -finalistit. Ylhäältä vasemmalta: Lauri Kröger, Art Niskala, Aleks Vehkala, Samuli Lindren, Ragnar Orav, Vesa Mursu ja Juha Kulmala. Kuva: Mikko Rasila / mrgayfinland.fi

Mr. Gay Finland 2013 -kilpailun finalistit on julkistettu. Kaikkiaan seitsemän ehdokasta kilpailee Mr. Gay Finland 2013 -tittelistä. Ehdokkaisiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.mrgayfinland.fi/

- Mr. Gay Finlandiksi haetaan empaattista homomiestä, joka pystyy toimimaan esikuvana ja hyvän tahdon lähettiläänä, kerrotaan Mr. Gay Finlandin kotisivulla.

Vuoden 2013 Mr Gay Finlandin valitsevat Marimekon suunnittelija Teemu Muurimäki, kansanedustaja Jani Toivola, koomikko Krisse Salminen, kampaaja Antonio Flores sekä edellisenä iltana valittu Miss Gay Finland. Kilpailun päätuomarina toimii FOX-televisokanavan ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen.

Koulukiusatuiksi nuorempana joutuneet ovat esillä vuoden 2013 Mr Gay Finland -kilpailussa. Esimerkiksi salolaista Samuli Lindgreniä, hyvinkääläistä Arto Niskalaa ja turkulaista Ragnar Oravia kiusattiin koulussa ja nyt he haluavat rohkaista nuoria homoja olemaan rohkeasti omia itsejään. Julkisuuden hyvät ja huonotkin puolet Big Brotherissa kokenut Ragnar haluaa nyt auttaa: "Tässä kilpailussa ei ole kyse minusta. Haluan kääntää huomion ihmisten auttamiseen ja paremman, suvaitsevan tulevaisuuden rakentamiseen."

Suomessa Mr. Gay Finland -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2010 lähtien. Ensimmäisenä vuonna Mr. Gay Finlandiksi valittiin Kenneth Liukkonen, vuonna 2011 tittelin sai Jussi Laitinen ja vuonna 2012 Janne Tiilikainen. Suomen neljäs homokuninkaallinen valitaan Helsinki Pride -viikon keskiviikkona 27. kesäkuuta ravintola dtm:ssä. Mr Gay Finland -kilpailu on osa Helsinki Pride -kaupunkifestivaalia ja sen tuotto lahjoitetaan tänä vuonna HIV Tukikeskukselle.


Pride-viikolla kilpaillaan myös Miss Gay Finland -tittelistä.

www.mrgayfinland.fi
Finalistien esittelyt / mrgayfinland.fi
Miss Gay Finland 2013 -finalistit on valittu

14 kommenttia

Eih! Ragnar Orav mukana? Kisojen taso sen ku laskee...
  • 2 / 14
  • Salty Dog
  • 4.6.2013, 16.16
Kisojen silmänilon tarjoaminen näyttää lankeavan tällä kertaa Jyväskylän poikien vastuulle.