Marja-Sisko Aalto on aloittanut Voltti-lehden kolumnistina

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 22

Kotimaa-lehti uutisoi tehtävästä. Voltti-lehden päätoimittaja Sari Virtanen kertoo tämän olevan ensimmäinen kerta jolloin teologi on lehden kolumnistina.

Uutista on heti seurannut "hersyvä" keskustelu, johon suosittelen osallistumista.

http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=7746&Itemid=38

En ole saanut vielä uusinta lehteä kouraani. Pidän Aallon osallistumista ja työtä jälleen myönteisenä ja tärkeänä esimerkkinä transyhteisölle, sekä tietenkin koko sateenkaariväellekin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

22 kommenttia

JuhaniV kirjoitti:

> "Voltti-lehden päätoimittaja Sari Virtanen kertoo tämän olevan ensimmäinen kerta jolloin teologi on lehden kolumnistina. "

Seta-lehden kolumnistina oli 90-luvun alkupuolella useamman vuoden Ari Saukkonen, teologi hänkin.
Melkoinen pohjanoteeraus, Voltti on taantunut kirkkolehdeksi.

Aikoinaan Sapfo-listalla yritettiin huutoäänestää minua Voltin kolumnistiksi ilman että minulta olisi asiaa tiedusteltu. Sitten vastasin aikani mietittyä myöntävästi, halusin haudata vanhat kaunat. Voltti ei kuitenkaan, vai olisiko pitänyt sanoa, tietenkään ottanut minuun koskaan yhteyttä.

Barabbaan sijasta he valitsivat Jeesuksen. No, onnea heille sillä tiellä.

Minä ihmettelen JuhaniV:n "intoa" (hänen löytämänsä) Aallon tapauksessa. Aalto on sukupuolenkorjauksessa uudenuutukainen ja kokemuksiltaan muutenkin untuvikko. Hän EI joutunut työstään poispotkituksi, niin kuin monet muut, itse asiassa kirkko selviytyi Aallosta melko vähin imagevaurioin.
Toista on esimerkiksi Johanna Korhosen ja Alma Median kanssa, vaikka Johanna Korhonen on sen jälkeen esittänyt melko kesyjä lausuntoja.