Näyttelijä Matt Dallas kertoi kihlauksestaan Twitter-viestissä.

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 3
Matt Dallas näytteli pääosaa ´Kyle XY´ -televisiosarjassa 2000-luvun loppupuolella.

Näyttelijä Matt Dallas postasi viestin "Starting off the year with a new fiancé,@bluehamilton. A great way to kick off 2013!" ja viesti linkkasi kuvaan kihlatustaan, muusikko Blue Hamiltoniin ja pariskunnan koiraan.

Kihlauksesta kertoessaan hän tuli samalla astuneeksi ulos kaapista. 30-vuotias Dallas ei ole aiemmin ottanut julkisesti kantaa suuntautumiseensa, vaikka asiaa on pohdittu ja huhuttu aiemmin jenkkilehdistössä.

Dallas tuli tunnetuksi tv-sarjan "Kyle XY" pääosan esittäjänä. Yhdysvaltalaista sci-fi/draamasarjaa esitettiin vuosina 2006–2009. Se kertoo pojasta nimeltä Kyle. Hän herää metsässä Seattlen ulkopuolella ilman mitään käsitystä elämästään. Sarja etenee Kylen yrittäessä ymmärtää kuka hän on, ja miksi hänellä ei ole napaa tai miksi hänellä ei ole muistoja lapsuudesta. Sarjaa tuotti ABC-televisioyhtiö. Suomessa sarjaa näytti Nelonen.

Hän on näytellyt muissakin televisiosarjoissa ja elokuvissa. Ennen näyttelijänuraansa hän teki mallin töitä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Joissain uutislähteissä Matt Dallasin on virheellisesti kerrottu kihlautuneen atlantalaisen musiikkituottaja Brandon "Blue" Hamiltonin kanssa. Dallasin kanssa kihlautunut on kuitenkin oikeasti losangelesilainen muusikko Blue Hamilton.

Huffington Post: Matt Dallas Gay: ´Kyle XY´ Actor Comes Out, Announces Engagement
PinkNews: US: TV actor Matt Dallas comes out as gay and engaged
Kihlauksesta kertova Matt Dallasin tweetti

3 kommenttia

Didn't we all??? ;-P