Toronton Village-yrittäjät huolissaan turvallisuudesta

  • Uutinen
  • Yleiset
  • jnsto
  • 1
Toronton Church Streetiä arkena viime marraskuussa. Katu suljetaan autoilta vain erityisten tapahtumien aikana.

Toronton tasa-arvoalueen eli Church ja Wellesley-katujen kulmien yrittäjät ovat huolissaan turvallisuuden heikkenemisestä. Tapaamisessa yrittäjien kanssa polisi kuitenkin esitti tilastoja, joiden mukaan turvallisuus olisi parantunut. Poliisin tiedot kattoivat kuitenkin vain syytteisiin johtaneet tilanteet, ei kaikkia hälytysnumeroon 911 alueelta tulleita soittoja.

Alueen keskeisiin yrityksiin kuuluvan Steamworks -kylpylän johtaja kertoi, että heiltä häiriöiden takia poistetut asiakkaat jäävät kadulle odottamaan ja uhkaavat vuorosta poistuvaa henkilökuntaa.

Poliisin tilaston mukaan kuitenkin ryöstöjä on ollut päättyvänä vuonna 70 prosenttia vähemmän kuin 2011 ja murtoja 57 prosenttia vähemmän. Turvallisuustilasto on nähtävillä linkitetyssä xtra.ca:n jutussa.

Church-Wellesley -kylän yrittäjien vaihtuvuus on ollut viime vuosina suuri. Pääasiassa yrittäjät ovat valittaneet korkeita vuokria. Muutamat kadun nimekkäät homopaikat ovat lopettaneet omistajien haluttua jo vetäytyä eläkkeelle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Churchin ja Alexanderin kulmassa sijaitsevan Alexander Woodin muistopatsaan luota poistettiin pari vuotta sitten istumapenkit turvallisuussyistä. Tämän jälkeen kulmassa on istuttu kadulla tai kulman pankin rappusilla.


Kirkkokatua Priden aikana.

Uutinen xtra.ca:ssa

1 kommenttia

Myos Loblow's @ Maple Leaf Gardens huolestuttaa kauppiaita. Vie bisnesta pienemmilta kaupoilta Gay Villagessa. Vuokrat ovat astronaamisia business omistajille. Useita kiinteistoja siella omistaa joku numeroitu tai Hong Gong haamufirma joista kukaan ei tieda.