USA: Homoja vihaava äärioikeisto on menettänyt vaalien tuloksen vuoksi täysin malttinsa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • JuhaniV
  • 9

Kenties yksi kaikkein äänekkäin homojen vastustaja Yhdysvalloissa, The Family Research Council -järjestön puheenjohtaja Tony Perkins ilmoitti haastattelussa, että valtakunnassa puhkeaa sisällissota, jos homoavioliitot tulevat Yhdysvaltain lakiin.

TV-haastattelussa Perkins toteaa: "Luulen, että jos oikeusistuimet lähtevät liikkeelle nyt ja ilmoittavat 'Määrittelemme uudelleen avioliiton. Samaa sukupuolta olevien avioliitto tulee laiksi kaikissa osavaltioissa', sanon teille, että se saisi aikaan vastalauseiden myrskyn (tulimyrskyn) vastustajien taholta. Luulen, että se olisi oljenkorsi, joka katkaisi kamelin selän."

Myös Yhdysvaltain katolisen kirkon johto on raivoissaan vaalien tuloksesta. He ilmoittavat etteivät ole ketään vastaan, mutta toimivansa [hetero]avioliiton puolesta. "Kantamme muutosehdotuksen suhteen ei ole ikinä ollut ketään vastaan, mutta [hetero]avioliiton puolesta. Painotamme edelleen, että jokaista, myös samasta sukupuolesta kiinnostuneita, tulee kohdella armollisesti, arvostavasti ja kunnioittavasti." Seattlen katolisen kirkon arkkipiispa ilmaisi syvän pettymyksensä, etteivät äänestäjät ymmärtäneet ja hyväksyneet katolisen kirkon kantaa heteroavioliittojen suhteen.

The National Organization for Marriage - NOM on valinnut vihanpidolleen toisenlaisen strategian. He kuvailevat itseään uhreiksi, jotka ovat kärsineet syrjintäkielloista ja tasa-arvoisesta avioliittolaista. Presidentti Barack Obamaa he nimittävät terroristiksi.

Uutinen lesbonaisten verkkojulkaisussa nimeltä LEZGET Real

9 kommenttia

Edellisestä Yhdysvaltain sisällissodasta onkin jo kulunut aivan liian kauan. Sehän taidettiin käydä orjien vapauttamista ajavien ja heidän vastustajiensa välillä...
  • 2 / 9
  • puppeliassi
  • 10.11.2012, 10.38
ja tiedämme kumpien puolella homofobit olisivat olleet heh