Uskonnollinen poppoo väittää homoavioliittojen lisäävän abortteja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Englantilainen homovastainen järjestö The Society for the Protection of Unborn Children SPUC (Syntymättömien lasten suojeluseura) on julkaissut lentolehtisen, jossa se kehottaa ihmisiä kirjoittamaan kansanedustajilleen vastalauseena hallituksen suunnitelmille homoavioliittojen laillistamiseksi, koska se heidän mielestään lisäisi aborttien määrää. Lentolehtinen julistaa: ”Meidän on suojeltava todellista avioliittoa, koska se suojelee lasta kohdussa.”

Lehtinen julistaa myös: ”Tilastot osoittavat, että syntymättömille lapsille tehdään neljä viisi kertaa todennäköisemmin abortti todellisen avioliiton ulkopuolella.” SPUC määrittelee ”todellisen avioliiton” sellaiseksi, joka ”tunnustaa miehen ja naisen välisen eron”.

Sen sijaa SPUC:n väitettä, että homoavioliitot johtaisivat todennäköisimmin syntymättömien lasten abortteihin juuri noissa avioliitoissa, ei selitetä täysin.

Avioliitossa oleva miespari ei voi tehdä aborttia syntymättömälle vauvalle, koska kumpikaan heistä ei pysty tulemaan raskaaksi. Avioliitossa oleva naispari saisi lapsen vasta pitkän ja tarkkaan harkitun prosessin päätteeksi, minkä vuoksi olisi sangen epätodennäköistä, että naiset koskaan tahtoisivat aborttia. Se olisi paljon epätodennäköisempää kuin heteroseksuaaliselle, perinteisessä avioliitossa elävälle naiselle, joka on tullut vahingossa raskaaksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Heinäkuussa pääministeri David Cameronin vedottua tasa-arvoisen avioliiton puolesta SPUC:n toimitusjohtaja John Smeaton sanoi: ”Spuc ja sen kollegat monissa perheen puolesta taistelevissa, kristityissä ja muslimiuskoisissa ryhmissä varmistavat, että homoavioliitoista tulee tärkeä vaaliteema, varsinkin syrjäisissä vaalipiireissä.”

Pink news (Englanti)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!