Uuden Seelannin oppositiopoliitikko leimasi homoseksuaalisuuden

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Uuden Seelannin oppositiossa olevan Konservatiivisen puolueen johtaja Colin Craig tuomitsi viime perjantaina kaikki yritykset kunnioittaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Hänen mukaansa homoseksuaalisuus on ”epänormaalia” ja vaati homoavioliittojen torjumista.

Hän julisti olevan tärkeää, että avioliitto on edelleen miehen ja naisen välinen liitto ja tuomitsi sen, että ”pieni vähemmistö haluaa muuttaa pelin sääntöjä”.
Craig vaati kansalaisia painostamaan poliitikkoja, näillä kun hänen mukaansa ei ole ”luonteen lujuutta”. ”Elleivät kansalaiset painosta kansanedustajia seksuaalivähemmistöjä vastaan, he antautuvat sateenkaariväestön oikeuksien hyväksi.”

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Uuden-Seelannin konservatiivipuolueen kannatus on onneksi hyvin vähäistä, sillä se sai viime parlamenttivaaleissa ainoastaan 2,6 % äänistä eikä saanut täten yhtäkään edustajaa parlamenttiin. Vanhoillisia on tietenkin paljon enemmän kuin konservatiivipuolueen kannattajia. Puoluejohtaja Craigilla ei näytä olevan muuta tekemistä kuin homojen ja transsukupuolisten oikeuksien vastustaminen.

Oikeuksiemme vastustajat viljelevät samoja tuttuja fraaseja maapallon toisellakin puolella. Vastustajista moni sanoo ”minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta…”. Sitten tulevat tietenkin raamattu-uskovaisten höpinät ja ne poliitikot, joiden mielestä tasa-arvo johtaa moniavioisuuteen ja ties mihin. Erään kansanedustajan mielestä tasa-arvoinen avioliittolaki tarkoittaa sitä, että kokonainen jalakapallojoukkue menee keskenään naimisiin. Joskus tuntuu siltä, että tyhmyys on lisääntynyt, mutta ilmeisesti se johtuu pelkästään siitä, että tyhmät ovat tulleet entistäkin kovaäänisemmiksi.

Homovihamielinen Family First avasi heti Protect Marriage -verkkosivuston pelkästään homojen oikeuksien vastustamiseksi. Homot suuttuivat eivätkä hakkeritkaan tykänneet vaan kaatoivat sivuston heti. Sitä yritettiin saada pystyyn uudestaan ja saatiinkin hetkeksi, kunnes se kaadettiin jälleen.
Lisäksi amerikkalainen bändi Train on vaatinut poistamaan sivustolta Marry me -kappaleen, jota Family First käyttää luvattomasti sivustollaan.
Sivusto on ilmeisesti saatu pystyyn jälleen kerran ja apua on saatu Amerikasta asti. Yksi monista uutisista:

http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10823540

Kommenttia muokattu: 31.07.2012 klo 14:07