Münchenissä suljettiin huumemyymälä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 1

Viime perjantaina poliisi lopetti müncheniläisessä yksityisasunnossa jatkuneen huumemyynnin. Oli huumeita, bileitä ja seuralaispalveluita. Vihje tuli homopiireistä. Kun poliisi tunkeutui asuntoon, isäntä, 44-vuotias itävaltalaismies ja tämän 30-vuotias saksalaisystävä istuivat ruokapöydässä. Poliisin erikoisjoukot olivat liikkeellä, koska oli vinkki aseista ja lamauttimista.

Aseita ei löytynyt, mutta löytyi poikkeuksellisen laaja valikoima erilaisia huumeita. Oli mm. 650 grammaa amfetamiinia (pakasteessa), 75 grammaa kokaiinia ja 20 grammaa Crystal Methia (kirjoituspöydässä). Lisäksi oli eri puolilla mm. marihuanaa, ekstasya, poppersia, LSD:tä, ketamiinia, neste-eksatsya. Vain heroiini puuttui, sanoo poliisin asiantuntija. Käteistä löytyi 3 000 euroa.

Asunnossa oli järjestetty homoseksi-bileitä ja välitetty seuraa. Kun poliisi tutki huoneistoa, ovikello soi viisi kertaa, ja siellä oli kyselijöitä. Kaupankäynti on siis ollut vilkasta.

(SZ ja queer.de)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Hyvä että saatiin kiinni.

Jäin vain miettimään, että kerrotaankohan kaikissa lukuisissa muissa huumausainepidätyksissä, että niissä yleensä kyseessä ovat heteroutta harrastavat?

Alkuperäisuutisessakaan ei kerrota, miten olivat saaneet selville, että kyseessä oli nimenomaan homoja, eli ettei joukossa ollut biseksuaaleja?

Ai niin, homothan ovat tunnetusti kovia pukkeja, joten myös aina syntipukkeja.

Kommenttia muokattu: 31.05.2012 klo 23:06