Kokoomus: Ei aloitteita seksuaalivähemmistöistä puoluekokouksessa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • jnsto
  • 3

Kokoomus kiistää tiedon, että Rovaniemen kesäkuun puoluekokoukselle olisi tehty aloite puolueen avioliittokannanoton muuttamisesta. Ranneliike.netin lukijakommenteissa oli anonyymi kirjoittaja kertonut sunnuntaina, että puoluekokoukselle tehtäisiin aloite aiheen määrittämisestä omantunnon kysymykseksi. Sillä olisi korvattu kokoomuksen Jyväskylän puoluekokouksen kanta vuodelta 2010.

Kokoomuksen tiedotuspäällikkö Pauliina Pulkkinen vastasi ranneliike.netin tiedusteluun, että kuvattua aloitetta ei ole tehty. Puoluekokouksen aloitteiden jättämisaika on päättynyt. Pulkkisen mukaan kokoukselle ei ole tehty minkäänlaisia seksuaalivähemmistöjä koskevia aloitteita.

Kokoomus järjestää puoluekokouksensa Rovaniemellä 15.6. Aloitteet julkistetaan kesäkuun alussa. Väitteen aloitteesta avioliittolakikannan muuttamiseksi esitti RL:n uutiskommenteissa rekisteröimätön nimimerkki.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

Näinhän minäkin olin kuullut. Turhaa provokaatiota joltain :P
Mitä väliä, kokoomuksen osalta.
Eiväthän sen puoluekokouspäätökset kuitenkaan merkitse mitään käytännössä, kuten hallituksen ja hallitusohjelman muodostuksessakin viime keväänä nähtiin.
Eli käytännössähän siellä pätee tuo "omantunnon asia", kun vain osa kokoomuslaisista arvostaa kaikkien ihmisten rakkautta. Mutta sitten siellä on se konservatiivisiipi, jonka omatunto ei kykene arvostamaan kaikkien ihmisten rakkautta ja joka viittaa sillä kokoomus-kintaalla kaikkien avioliitto-oikeudelle - nyökytellen tuonne Venäjälle päin arvoissaan.

Kommenttia muokattu: 24.05.2012 klo 20:24