Nelonen juhlii Madonnan kanssa 16. elokuuta

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Hannu Korhonen

Supertähti Madonna täyttää 16. elokuuta 50 vuotta. Nelonen juhlistaa päivää esittämällä uusintana dokumentin Madonna: Salaisuuteni.

Madonna on kiistatta yksi maailman kuuluisimmista ihmisistä. Neljännesvuosisadan ajan huipulla juhlinut laulajatähti tunnetaan tiukkana bisnesnaisena, joka tavoittelee täydellisyyttä myös kuntonsa ja ulkonäkönsä vaalimisessa. Laulamisen lisäksi Madonna on näytellyt ja kirjoittanut lastenkirjoja piittaamatta siitä, että on saanut osakseen myös piikikästä arvostelua. Hän on aina uskaltanut sanoa, mitä ajattelee, ja tehdä, mitä huvittaa.

Nelonen uusii supertähden 50-vuotissyntymäpäivänä dokumentin Madonna: Salaisuuteni, jossa nähdään välähdyksiä myös siitä, millainen popin kuningatar on kulissien takana äitinä ja vaimona. Re-Invention Tour -konserttikiertueen aikana kuvatussa dokumentissa esiintyvät muun muassa Madonnan ohjaajamies Guy Ritchie, perheen lapset Lourdes ja Rocco sekä Madonnan isä ja äitipuoli ja Silvio ja Joan Ciccone.

Perheenjäsenten lisäksi dokumetissa nähdään lukuisa joukko Madonnan ystäviä ja yhteistyökumppaneita: tuottaja Stuart Price, dokumentaristi Michael Moore, Iggy Pop ja hänen The Stooges -yhtyeensä, tv-tähti Rosie O’Donnell, näyttelijä Gwyneth Paltrow sekä tietenkin Madonnan luotettu tiedottaja Liz Rosenberg. Dokumentin on ohjannut musiikkivideoistaan tunnettu Jonas Åkerlund, jonka kädenjälkeä on nähty myös hurjassa komediassa Spun.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Madonna: Salaisuuteni (I'm Going to Tell You a Secret) Nelosella lauantaina 16. elokuuta kello 23.35


(Nelonen, lehdistötiedote 05.08.2008)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!