Pietarin jyrkkä linja uhkaa Madonnaa lain kouralla, jos hän ottaa esille homoteemoja Pietarissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • jnsto
  • 2

HLBT-piireistä on toivottu Madonnan peruuttavan elokuisen konserttinsa Pietarissa uusien syrjintähenkisten lakien takia. Taiteilija on kuitenkin ilmoittanut, ettei aio perua, vaan käyttää esiintymisiään myös tasa-arvon edistämiseen. Tilanteesta kertoi xtra.ca

Pietarin kunnallispäättäjien suunnalla pidetään mahdollisena, että Madonna joutuisi oikeudellisesti vastuuseen, jos hän nostaa HLBT-aihepiiriä esille konserteissaan. - Menen Pietariin kannustamaan homoja ja antamaan innostusta kaikille sorretuille, sanoo Madonna.

Liput konsertteihin maksavat noin 70 ja 400 euron välillä. Peruuttaminen olisi ilmeisesti taloudellisestikin vaikea ratkaisu.

Pietarissa HLBT-piireissä on kahta mieltä. Toiset haluisivat protestoida Madonnan konsertteja vastaan, toiset osallistua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutinen Madonnan aikeista XTRA.CA-palvelussa

2 kommenttia

Kiihkouskovainen ortodoksi Vitali Milonov on Pietarin homovihalain laatija ja alullepanija. Milonov uhkaa rankaista Madonnaa ja konsertin järjestäjiä ”homopropagandan levittämisestä alaikäisten keskuuteen”, mikäli Madonna pitää lupauksensa ja puhuu konsertissaan Pietarin homovihalaista tai jokin järjestäjistä rikkoo lakia. Milonov lupaa itse valvoa konsertin ”moraalista sisältöä”.

Milonov vakuutti, että homovihalaki ”turvaa moraalin ja suojelee lapsiamme viheliäisyydeltä/moraalittomuudelta”.

http://en.gazeta.ru/news/2012/03/22/a_4101373.shtml
Any promotion is good promotion - voisi kyynisesti sanoa. Hyvä, että Madonnakin heräsi, julkisuus toimii puolin-jos-toisin.