Pirkanmaan Seta avaa tuki- ja neuvontapalvelun

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 2

Pirkanmaan Seta ry aloittaa puhelinneuvonnan. Maanantaina 27. helmikuuta käynnistyvä palvelu on avoin kenelle tahansa, jota seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuolen moninaisuus pohdituttaa joko omakohtaisesti tai esim. perheen jäsenen tai läheisen kokemusten kautta.

Puhelinneuvonta on auki maanantaisin klo 16-17 ja keskiviikkoisin klo 11-13 numerossa 045 313 1450. Puheluista menee tavallinen puhelinmaksu, mutta muuten palvelu on ilmainen. Myöhemmin avataan myös verkkopalvelu.

Kysymyksiin vastaa tamperelainen laillistettu psykologi ja seksuaalineuvoja Mirka Paavilainen. Keskustelut hänen kanssaan ovat luottamuksellisia ja yhteyttä voi ottaa anonyymisti.

TreSeta: Tuki- ja neuvontapalvelu

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Neuvontapsykologin palvelu jälleen avoinna maanantaina 12.3. klo 16-17

keskiviikkona 14.3. palvelu ei ole poikkeuksellisesti avoinna. Viikolla 12 taas avoinna tuttuun tapaan.

verkkokysymyksiä voi lähettää koska vaan, niinhin vastaan päivystyaikoina saapumisjärjestyksessä.
Keskusteluilta sateenkaarilasten vanhemmille ja läheisille 16.5.

Miten vanhempana tukea sateenkaarinuorta?

Tietoa, tunnetaitoja ja vinkkejä vuorovaikutukseen

Oman lapsen tai ystävän ulostulo voi tulla yllätyksenä vanhemmille ja läheisille oli kaapin ovea raottava sitten nuori tai aikuinen homo-, biseksuaali, transukupuolinen tai sukupuoleltaan muutoin moninainen.

Illassa alustavat sateenkaarilapsen isä Tom Eklund (Föräldrar till hbt-barn) oman kokemuksensa pohjalta ja Pirkanmaan Seta neuvontapsykologi Mirka Paavilainen.

Keskusteluilta järjestetään osana Sosiaalifoorumin ohjelmistoa, Werstaan auditoriossa keskiviikkona 16.5. klo 18. Tampereella
…………………
Pirkanmaan Setan neuvontapsykologi/seksuaalineuvoja Mirka Paavilainen vastaa seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin liittyviin kysymyksiin

ma 16-17 ja ke 11-13

Voit lähettää anonyymin kysymyksen suojatun verkkoyhteyden kautta milloin tahansa, kysymykseesi vastataan päivystysaikoina, voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

lisätietoa osoitteessa:
http://treseta.fi/tuki-ja-neuvontapalvelu

Palvelu on valtakunnallinen, maksuton ja luottamuksellinen.

Voit kysyä neuvontapsykologilta mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta oman tai läheisen seksuaaliseen suuntautumiseen ja/tai sukupuolen moninaisuuteen liittyvistä kysymyksistä kuten sosiaalisista paineista, vertaisuudesta, seurustelun aloittamisesta, kaapista ulostulosta, a-seksuaalisuudesta, parisuhde-, perhe- ja työelämästä, ikääntymisestä, vihapuheesta, kiusaamisesta tai muista syrjintäkokemuksista.