Nuorista kiinalaisista 80% hyväksyy seksuaalivähemmistöt

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 2

Kiinalainen aikakausilehti Bejing News on julkaissut tulokset haastattelututkimuksesta, jonka se teki yhdessä maan tärkeimmän haastattelututkimuslaitoksen, Jiaguan, kanssa. Tutkimukseen osallistui 85439 henkilöä, jotka kertoivat mielipiteensä homoseksuaalisista suhteista.

Vuoden 1980 ja 1989 välillä syntyneistä nuorista 80% hyväksyy homoseksuaaliset suhteet. Vuoden 1990 jälkeen syntyneistä nuorista 82% hyväksyy nämä suhteet.
Vaikka nuorilla kiinalaisilla on tämän tutkimuksen mukaan myönteinen kuva seksuaalivähemmistöistä, maan viranomaiset estävät edelleen tapahtumat, joilla seksuaalivähemmistöille annettaisiin näkyvyyttä, sekä sulkevat yritykset, jotka kohdistavat toimintansa homoväestöön.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

Kiinassahan väestönkasvun hillitsemiseksi harjoitettu 1 lapsen politiikka on aiheuttanut seurauksenaan senkin, että poikalapsien synnyttämistä suositaan ja siten nuorisosta suurempi osa on miespuolisia. Heistä luonnostaan toisistaa pitävien miesten, eli homojen, olisi siten hyvä sielläkin antaa rakastaa toisiaan. Toki myös sielläkin tyttövauvat ja naiset yhtäläisen arvon ansaitsisivat - myös rakkautensakin suhteen!

Kommenttia muokattu: 21.02.2012 klo 22:34
Ehkä tämä kuvastaa myös tuhatvuotista homosuhteiden arvostusta Kiinassa, mita ei edes muutama vuosikymmen kommunistien valtaa ole kitkenyt pois.