Madonna Lady Gagan ´Born This Way´ -kappaleesta: ´Mielenkiintoinen kopio Express Yourselfistä´

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Mikko Kivinen
  • 3

Madonnan ja Lady Gagan yhteneväisyyksistä on käyty väittelyä jo vuosikaudet. Toisten mielestä Gagan ainutlaatuisuus on moneltakin osin kopioitua - mm. Madonnalta. Madonna itse on tähän saakka kuitenkin pysytellyt varsin kohteliaalla linjalla Gagan suhteen. Toimittajat eivät kuitenkaan ole antaneet hänen unohtaa asiaa.

Newsweekissä 30. tammikuuta ilmestyvässä Madonnan haastattelussa hän toteaa Lady Gagan "Born This Way" -kappaleen olevan hyvin samanlainen Madonnan oman Express Yourself -kappaleen kanssa. "Ajattelin, kuinka erinomainen tapa tehdä uudelleen kappaleeni. Tunnistin näet sointukulun. Mielestäni se oli... mielenkiintoista."

Gagan Born This way -kappale on saanut paljon kiitosta sateenkaarikansan keskuudessa sen avoimesta ja kannustavasta viestistä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille.

Madonna julkaisee myös tänä vuonna uuden "M.D.N.A." -nimisen albuminsa. Liekö tämä hänelle sopiva hetki herätellä hieman keskustelua?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Oheisten Vimeo ja Youtube -linkkien kautta voit vertailla itse kappaleitten yhtenäisyyttä parin varsin vakuuttavan Madonnan Express Yourself ja Gagan Born This Way kappaleiden yhdistelmän avulla.

www.homorazzi.com
Vimeo.com
Youtube.com

3 kommenttia

  • 1 / 3
  • well hung up
  • 19.1.2012, 17.14
Vanhuus ei tule yksin, Madonna hyvä.
Madonna lienee jo unohtanut, että Express Yourself ottaa teemansa Otis Reddingin vuoden 1965 laulusta Respect, joka tunnetaan paremmin Aretha Franklinin tunnarina.
Popissa on kierrätetty aina - jotkut ideat paremmin, jotkut huonommin. Ilmeisesti respectiä nykyään saa, jos Lady Gaga on varastanut ideasi.