Dtm sulki Roballa - luvassa myyjäiset

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1

Helsingin Punavuoressa Isolla Roobertinkadulla lähes vuosikymmenen toiminut Ravintola dtm on nyt historiaa. Roban dtm oli auki viimeistä iltaa vuodenvaihteessa, päättäjäisbileiden merkeissä. Tuolloin paikka oli tupaten täynnä väkeä - ehkäpä verestämässä muistoja tai yksinkertaisesti juhlistamassa vuoden vaihtumista. Yleisö oli varsin nuorta ja naisvoittoista. Sisäänpääsyjono kiemurteli pitkin Isoa Roobertinkatua, välillä Annankadun nurkille asti.

Jos jää kaipaamaan Roban dtm:ää, niin siitä voi ostaa osan vaikkapa kotiinsa, sillä loppiaisena dtm järjestää myyjäiset, tutussa osoitteessa Iso Roobertinkatu 28. Sieltä on mahdollisuus ostaa jäljelle jääneitä tavaroita, laseja, tekniikkaa ja ravintolasisustusta. Myyjäiset alkavat 6.1.2012 puoliltapäivin ja kestävät neljään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Dtm:n kolmas syntymä tapahtuu helmikuun alussa kaupungin ytimessä, osoitteessa Mannerheimintie 6. Kulman takana on Hercules-ravintola ja naapurikorttelissa Mann´s Street, joten kevätpuolella Helsingin yökiitäjät pääsevät kokemaan ensimmäisen suomalaisen homobaarikeskittymän.

www.dtm.fi

1 kommenttia

Urho Kekkosen kadun homobaari K23:n ikkunassa on yhä uudenvuodenbileiden ilmoituksia. Ihmettelin tänään ohikulkiessani, ettei niitä ole vieläkään poistettu. Ihmeteltyäni asiaa tutulle, sain tietää kuulla, ettei paikka ole ollut enää vuodenvaihteen jälkeen auki ja esitettiin myös arvio, ettei sitä enää avattaisikaan - eli olisko myös K23 joutunut historiaan Roban dtm:n myötä?