Georgiassa mainoskampanja tasa-arvon puolesta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

USA:ssa Georgian osavaltiossa paikallinen suurin homojen ja lesbojen yhdistys käynnisti laajan mainoskampanjan, jolla pyritään muuttamaan suuren yleisön suhtautumista seksuaalivähemmistöihin. Kampanja käynnistettiin pystyttäällä 12 mainostaulua Atlantan metroon.

Yhdessä taulussa on viisi arkivaatteissa olevaa miestä ja naista ja mukana on sanonta "Olemme naapureitamme. Ja... olemme homoja". Toisessa taulussa on palomies, joka sanoo "Pidän teistä huolta... ja olen homo" ja kolmannessa taulussa naislääkäri sanoo "Hoidan terveyttänne... ja olen lesbo".

Seuraavat mainostaulut pannaan esiin todennäköisesti lokakuussa osavaltion pienemmissä kaupungeissa. 18 kuukauden aikana on tarkoitus laittaa mainoksia esiin 38 piirikunnan alueella. Yksityislahjoituksiin tukeutuvan kampanjan kuluessa käytetään kanavina myös televisiota ja lehtiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viime vuonna monissa USA:n osavaltioissa hyväksyttiin homoliittojen vastaisia lakeja. Monien mielestä homoteemaa käytettiin presidentinvaalikampanjoinnissa kiilan lyömiseksi yhteiskuntaan.

- Georgia Equality

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!