Saammeko heteropride-kulkueen?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Facebookissa on aloitettu tunnustelut heteropride-kulkueen järjestämiseksi. Siitä saadaan näyttävämpi, kun se marssii samaan aikaan eri kaupungeissa. Joku mukaan liittyvä toivoo, että saadaan kansainvälistä huomiota ja näytetään muille esimerkkiä. Facebook-ryhmään on liittynyt 39 jäsentä.

Voimme kertoa, että toissa vuonna syyskuussa järjestettiin Budapestissa heteropride. Sitä edelsi pitkä julkisuustyö. Marssilla oli mukana 100 henkeä. Pikkuruinen joukkio sai kansainvälistä huomiota: "Noinko vähän!"

http://ranneliike.net/teema/budapestin-ensimmaisen-heteropriden-sanoma-urossiat-eivat-saa-jalkelaisia?srt=0&cid=9&aid=4502

*****

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viime päivinä homovastaiset facebook-ryhmät ovat herättäneet huomiota. Tällä hetkellä neitssä on vielä R.I.P Irti Setan otteesta! -ryhmä. Siellä ihmetellään mm., että Seta saa vuodessa valtiolta miljoona euroa ja veikkausvoittorahoista tulee toinen miljoona. Nämä perättömät tiedot jäävät helposti elämään. Ns. nettipoliisi on liittynyt mukaan edellisen, jo poistetun viharyhmän kirjoitteluun ja varoitellut, että avoin uhkailu on kiellettyä - myös facebookissa.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194707867181/artikkeli/nain+poliisi+varoitta+seta-vihasivustolle+kirjoittavia.html

Heteropride-facebooksivu

2 kommenttia