Hakkaraiselle eduskuntaryhmältä varoitus

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Teuvo Hakkarainen sai jo toisen kerran kerran eduskuntaryhmältään varoituksen. Ensimmäisellä kerralla olivat muslimit ja neekerit. Nyt syynä olivat Ahvenanmaa-puheet ja homot ja somalit.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ruohonen-Lerner opasti mediaa: Hakkaraisen puheet ja varoitus eivät ole uutisen arvoisia. Perussuomalaiset ovat ennenkin antaneet ohjeita medialle: mitä pitää kysyä ja mikä on tärkeää. Ennen vaaleja vaalimökeillä ranneliikkeen haastattelussa opastettiin, että ei kannata kysellä homoavioliitoista vaan Euroopan talouskriisistä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Hannu, Tre
  • 27.10.2011, 20.22
Ruohonen-Lerner haluaa todella ”opastaa” toimittajia. Hän on useaan kertaan tuonut esille, että median tulee jättää Hakkarainen rauhaan. Ilmeisesti R-L ei ole lainkaan huomannut, että se oli Hakkarainen, joka ihan itse soitti lehden toimitukseen ja kertoi ehdotuksensa homojen, lesbojen ja somalien siirtämiseksi Ahvenanmaalle. Kukaan ei siis kysynyt Hakkaraisen mielipidettä, vaan hän itse otti yhteyttä tiedotusvälineisiin.

”Perussuomalaisten arvomaailma erottuu selvästi muista puolueista ja siksi myös tarjoamamme poliittiset vaihtoehdot ovat erilaisia kuin muilla puolueilla. Perussuomalaisten ohjelma on kokonaisuus, joka rakentuu arvoillemme. Emme väitä, että kaikki tarjoamamme ratkaisut olisivat helppoja toteuttaa, mutta kaiken perustana on se, mikä on ihmiselle hyvä. Ratkaisumme ovat siis ihmisen kokoisia – vauvasta vaariin!”
Eduskuntavaaliohjelma 2011

Ruohonen-Lerner oli Radio Suomen haastateltavana. Ohjelma oli noin puolen tunnin pituinen. R-L esitti asiallisia mielipiteitä 15 minuuttia, mutta sen jälkeen hänen käsityksensä olivat niin ristiriitaisia, että en enää pysynyt kärryillä. Täytyisi ilmeisesti olla perussuomalainen kyetäkseen ymmärtämään.

Perussuomalaisten ongelmana on se, että he eivät voi tajuta, että suurin osa suomalaisista ei kannata heidän suppeita käsityksiään. Kaikkien tulisi olla samanlaisia kuin he. Mikäli perussuomalaiset määräisivät tässä maassa, eriävät mielipiteet olisivat kiellettyjä. Tämä käy ilmi heidän ohjelmistaan:

”Yhtenäiskulttuuri luo tarpeen sille, että arvoyhteisön yhteisistä normeista radikaalisti poikkeavia ja sitä sopimattomilla tavoilla muuttamaan pyrkiviä tarvittaessa rangaistaan.”

Yllä olevan voi toki tulkita monella tavalla. Mielestäni se ennen kaikkea tarkoittaa sitä, että perussuomalaisten johtamassa yhteiskunnassa, johon homojen täydet oikeudet eivät kuulu, rangaistaisiin homoaktivisteja, jotka pyrkisivät muuttamaan perussuomalaisten määrittämää homovihamielistä arvoyhteisöä.
- Mitä mieltä te muut olette?
Herra Hakkaraisen ja Halla-ahon kohdalla pelkät varotukset ei riitä, vaan Soinin pitää potkii ne pois pilaamasta muuten hyvän (ja oikeessa olevan) puolueen mainetta. Valtaosa Persuista on muuten ihan asiallisii, vaikka onkin eri mieltä ku homojen suosikkipuolueet Vihreet ja Vasemmistoliitto.

Kommenttia muokattu: 28.10.2011 klo 12:03